-
Bo Tak to Jest Kiedy Marzysz O .....Witam poszukuję nazwe utworu i autora tej piosenki której słowa chyba w refrenie są nastepujące: ...
-
Pop Rock, piosenka z Eski RockNie wiem od czego zacząć bo w zasadzie mam bardzo mało informacji na temat tej ...
-
Radiostacja!!hej, zna ktoś tytuł piosenki, która leci często na radiostacji śpiewa ją kilku m@&%#nów.Jest to ...
-
Piosenka Z Nowej Reklamy Erychodzi mi o kawałek z reklamy ery. Jest taka muzyczka i wpleciony jakby dziwek telefonu ...
-
Piosenka Z Lat 95/96/97Witam! Poszukuję piosenki z tych "późniejszych lat" 90. Przez mgłę pamiętam tylko teledysk. Wydaje mi ...
-
Hip Hop the Best...bardzo bym prosił o podanie najlepszych waszym zdaniem kawałków chip hopowyvh i rampowych:) najlepiej zagraniczne:) ...
-
Fajna Piosenka Na Esce 15.07.08 Ok 18Ta piosenka miala w refrenie na na na na na na na na na na ...
-
Piosenka Z Dowodów Zbrodniodcinek wyswietlany 14 lipca na koncu była piosenka wie ktos jaki to tytuł lub ...
-
Prosze O Rozpoznanie Piosenkipiosenka która leciała dziś w radiu około 7 coś i dlatego proszę was o rozpoznanie ...
-
Housowy KawałekPoszukuję tytułu i autora utworu, który leciał dzisiaj(16 lipca) w programie ''Druga twarz'' na tvn o ...
-
Jaka to Piosenka I Z Jakiego Filmu to Jest??[pl.youtube.com] oto link do tej strony . ZAlezy mi na czasie.
-
Szymon Majewski ShowW 10 odcinku o nazwie 'Zróbmy więc test' była taka piosenka. Sparodiowana Tina Turner i ...
-
Co to Znana MelodiaPomocy, wiem że śpiewają to facetki a tekst jest prosty pa para rara ra ri ...
-
REKLAMA Z FERII TEGO ROKU, MTV!W ferie leciała taka reklama na mtv, coś zimowego, Jackassia tam wystepowała. W tle była ...
-
Piosenka Z Reklamy Filmu :Dposzukuje piosenki z reklamy filmu o samotnym robocie film sie nazywa "Woolle" jakos tak :P ...
-
Poszukuje PiosenkiZespol sklada sie z samych mezczyzn. Teledysk nagrany jakby na pustyni, pomaranczowy piasek...Mezczyzna w ciemnych ...
-
Piosenka Z Rmf Fmszukam polskiej piosenki której fragment brzmi "nie ma my nie ma nas cisza boli".Leci czasem ...
-
Piosenka Z Filmu Z Serwisu Youtube.[pl.youtube.com] - link do filmu.
-
""Piosenka Z Radia"" 2000/2001[charliebee.wrzuta.pl] Dodaje link piosenki, której nigdzie nie moge znaleźć ... Kiedys nagralam sobie z radia. Jakby Ktoś ...
-
Piosenka Z Radia ZetDzisiaj w radiu Zet o godz. 10.15 leciała taka wolna piosenka, śpiewała ją wokalistka piosenka ...
-
Piosenka TechnoSzukam piosenki podchodzacej jakby pod techno, spiewa w niej panienka w jezyku chinskim albo japonskim. ...
-
Reklama Orange . ;djest reklama sieci orange .. i to jest takie cos ze tam mowia zeby sie laczyc ...
-
Posenka żydowska "...love Me Forever Love..."Szukam tytuły i wykonawcy pewnej piosenki żydowskiej. Zapamiętałem, słuchając jej słowa refrenu, które brzmiały mniej ...