-
:D:Dpotrzebny Tytulik :P:Pmam prośbe ogromną kiedyś dosc dawno usłyszałam piosenke w radiu Alfa była o Marinie bardzo ...
-
Jaka to Piosenka Z REklamy Bardzo Mi Zalezyto była jakaś reklama niemoge sobie przypomnieć jaka ale to coś szło trrrr haha prrr bum ...
-
Znacie Może Taką Piosenkę?"go on go on come on live me (bradles) .... " coś takiego.... teledysk ...
-
Tytuł.[pl.youtube.com] ??
-
Stara Piosenka, Znam Parę Słów I TeledyskW pisoence śpiewają kobieta i facet, teledysk jest aranżowany na statek kosmiczny. Facet coś tam ...
-
Szukam Piosenki Kilku Letniej.Z Gory Wielkie Thx.szukam piosenki,ktora ma juz kilka o ile nie kilka dobrych lat.Teledysk maja beznadziejny ludziki wyglada ...
-
Step Up 2 the StreetsPiszę jeszcze raz czy ktoś może wie jaka piosenka leciała w filmie jak Andie się ...
-
Prpopzycje XDCzesc. Mam mala prosbe. Czy moglibycie podac mi pare fajnych kawalkow typu: Trey Songz ft. ...
-
Niemioecka Hip Hopowa Piosenkakiedys bylam fanka th i slyszalam ulubiona piosenke Toma.. to jest niemiecki hip hpo.. spiewa ...
-
Nazwa Piosenki - Ale Nic O Niej Nie Wiempotrzebna mi jest nazwa piosenki... raz leciala w rmf. spiewa ja kobieta o bardzo fajnej ...
-
Celebrate the Nightszukam starszej piosenki w której refrenie przewija sie celebrate the night albo celebrate tonight lub ...
-
Tytuł PiosenkiChodzi mi o tytuł tej piosenki,bardzo mi zależy :) Nie ręczę za jakość gdyż nagrywałam ...
-
:) [ serial odwróceni ]Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka, która leciała dzisiaj w 'odwróconych' w klubie? fragment tekstu: ...
-
Fajna Piosenka Na Esce 15.07.08 Ok 18.00[grudniaczek.wrzuta.pl] to jest link do refrenu pomozcie i!!! plz ;)
-
Proszę Was O Pomoc O Piosenkę Z ESKIsłyszałem piosenkę w radiu ESCE piosenkę bardzo mi się spodobała niewiem jaki tytuł ani wykonawca ...
-
Jaki Tytul :> ??podaje link , z gory dzieki :)Pozdr [ziemniaktda.republika.pl]
-
UTWOR Z REKLAMY TOSHIBYPoszukuje nazwy utworu z reklamy laptopa TOSHIBA R500 najlzejszy laptop na swiecie...jesli ktos wie dajcie ...
-
Piosenka TedePotrzebuje tytul piosenki Tede slowa to : ,,chcialem przeminac ale niemoge zawsze tu wracam...'' czy ...
-
Piosenka......ta ostatnio dość często leci na Vivie. W refrenie jakiś koleś gra na akordeonie. Proszę ...
-
Piosenka Z Radia;) POmoC POtrZEbnA OD ZAraZ !!Więc jest to dosyć znana piosenka. Spiewa ją kobieta.Wiem że w refrenie śpiewa coś jakby: ...
-
Piosenka Z RadiaPiosenka której szukam, zaczyna się od charakterystycznych dźwięków trąbki. Piosenka jest spokojna, dosyć znana, jednak ...
-
Co to Za Utwór?Trzeba sie troche wsluchac - chodzi o utwor lecacy w tle tego nagrania: [odsiebie.com]
-
Kawałek Z Radia PlanetaJuz kilka razy usłyszałam na planecie.fm pewien kawalek, to cos technopodobnego. Niestety jest w niej ...