-
Magda M. Oddaje PierścionekMoże ktoś wie jaki tytuł i wykonawce ma piosenka, która leci podczas gdy Magda M. ...
-
Rekama Nikew tej reklamie pokazywani sa rozni sportowcy a na koncu sprinter ktory biega na protezach ...
-
Tytul Nowej Piosenki Stachurskiegoleci na rmfce
-
Zna Ktoś Tytuł Tego Utworu? Techno, Już Kilka Latek Ma...Tylko tyle udało mi się zgrać z radia, ale da się to rozpoznać - kluczowy ...
-
Muzyka Z Camp NouWitam, Tydzień temu w Barcelonie na Camp Nou w pewnym momencie leciał taki utwór, bardzo popularny, ...
-
Piosenka Typu Techno / TranceWitam. Bardzo Was proszę o pomoc w rozszyfrowaniu jeszcze jednego utworu: [wrzuta.pl] Bardzo dziękuje ;-)
-
Piosenka Z Rix.fmtaka piosenka, którą śpiewa facet, którego głos przypomina kobietę, po angielsku, piosenla ta często leciała ...
-
Yt Ruski Hip Hop[youtube.com] pliska o ta rsuka pioseneczke:P
-
Yt Fajna Muzyczka;][youtube.com] prosze o tytol tej nutki:) najlepiej by bylo gdyby to byl sam ...
-
One Tree Hill Season 4ta piosenka leciała w odcinku 3 lub 4 wtedy gdy rachael ghatina miała sesje do ...
-
Piosenka Z Pimp My RoomProsze o pomoc,ta piosenka leci pod konic kazdego odcinka Pimp my Room na Mtvznam tylko ...
-
Piosenka Z Silent Hill 3Wiecie może co to za piosenka z tej pierwszej wstawki w Silent Hill 3? Podaję ...
-
Rockowy Kawalek O Swieczkachslyszalem kiedys taki rockowy kawalek w ktorym w tekscie przewijal sie motyw ze swieczkami. piosenka ...
-
Youtube Fajny Rmx Hip HopuBest Hip Hop Remix ever prosze o tytol tego rmx :]
-
Prosze Pomozcie Mi Rozpoznac Pisoenke Z FilmikuNie wiem co to za pisoenka jest na tym filmiku jesli ktos ja zna podajcie ...
-
Muzyczka Z WesternuWitam! Mam pytanko jak nazywa sie taka muzyczka wystepujaca czesto w westernach, prosze o tytuł zebym ...
-
Fajna Nutka Z Męskim Wokalemkurde poszukuje kawałka techno, w którym koleś spiewa takim dziwnym glosem. nie zbyt dynamiczny kawalek. ...
-
Teledysk Koleś Jest Na Imprezie Zaczyna Wciągaćnastępnie chodzi naćpany po sali śpiewając a na końcu pobili go, wcześniej scena w kiblu ...
-
Potrzebuje Waszej Pomocysiema szukam tytułu hip-hopowego kawałka w której jest użyty zmiksowany głos (coś jak w C-Bool ...
-
Youtube Nieznana Muzyczka[youtube.com] prosze o tytol tej nutki co leci,moze byc bez vocalu jak jest ...
-
Jak Sie Nazwya Piosenka Z Tego Filmiku ?[pl.youtube.com] Bardzo bym prosil o nazwe piosenki z tego filmiku ;D z gory dzieki !
-
Prosze O Pomoc ! Piosenka Z Tego FilmikuBardzo bym prosił o podanie wykonawcy i tytułu tej piosenki. Link: [youtube.com] Za wszystkie podpowiedzi badzo dziękuje.