-
Muzyka Z Castingu KlaudiiWitam! Utwór, który mnie interesuje puszczany był w momencie kiedy Klaudia ( ta nieśmiała ) dostała ...
-
Co to Za Piosenka ?[pl.youtube.com]
-
Ramówka TVnPotrzębuję nazwy piosenki która leci w reklamie nowej ramówki tvn-u. z góry dzięki.
-
Jedz Ryby CodziennieChciałabym się dowiedzieć co za piosenka leci w reklamach z cyklu "jedz ryby codziennie" :D
-
Piosenka Na Mtvnie leci zbyt czesto. spiewaja po angielsku. jest to raczej pop. czasami spiewaja cos tam ...
-
Kabaret Ottoczy ktoś wie może na jaka piosenke idzie piosenka kabaretu otto pojedziemy na pyzy do ...
-
Soundtrack Hitchwitam mam prośbe w filmie HITCH na końcu był ślub i w tle leciał muzyka ...
-
MAM TALENTWitam chodzi mi o tą piosenkę do której tańczyla grupa taneczna ELEKTRA prosze o szybką ...
-
Mastercook-grzanie Zimne W Dotykuszukam piosenki z tej reklamy. Jest to reklama kuchenki elektrycznej.
-
Sokowirówka MoulinexW tej reklamie wszystko samo się piecze, kroi, wyciska, sieka itp. Strasznie fajna reklama. Tu ...
-
PIOSENKA Z YOUTUBECO TO ZA PIOSENKA Z YOUTUBE??? [pl.youtube.com]
-
Jingle BellsChodzi mi o piosenke Jingle bells , a wlasciwie taką inną wersje :D była ona ...
-
Kawałek TechnoProsze o pomoc w rozpoznaniu tego oto kawałka [wrzuta.pl]
-
Co to Za PiosenkaMam pytanie co to za piosenka???: [wrzuta.pl] Trzeba podgłosić głośniki bo słaba jakość. proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
JAKA TO PIOSENKA ?Tekst coś koło Rap sun Girl .. ? czy up sun girl ? może ktoś ...
-
W Refrenie "nave Se Nada", Zaraz Po Tym Ostre Akordy Na Gitarze!yo. poszukuje nuty, ktora slyszalem ostatnio w Sopockim klubie. Na wokalu kobieta, w refrenie cos w ...
-
Teledysk - Koles Idacy Chodnikiemszukam dosc starego teledysku w ktorym koles bója sie chodnikiem przez cały klip :D nikomu ...
-
Eurowizja Mroczek I Herbuśchodzi mi o pierwszy utwor do ktergo tanczyli Polacy
-
"Kowbojska Piosenka" z Vox FmPoszukuję tytułu i wykonawcy bardzo starej piosenki, która akurat wczoraj leciała w VOX FM Kraków ...
-
Frazol Mix Vol 6 Jaka to Piosenka ?[frazol.wrzuta.pl] Jaka to piosenka zaczyna sie od 0:44 a kończy 1:05 Z góry dzięki :*
-
Podkład Do Występu W America Got a Talent , Kto to Wykonuje?[fishki.net] - Tutaj jest filmik z podkładem, z programu America got a Talent , ...
-
Piosenka Z Gry Hopkins FBISzukam piosenki z gry Hopkins FBI gdzie leci pa pa pa cos takiego?
-
The Fresh Wwaczy posiadacie jakies sety z klubu the fresh z warszawy? jesli tak wysylajcie: [email protected]
-
Proszek REXbyla sobie taka reklama, gdzie reklamowali podajrze proszek rex jakis ten janowszy gdzie zamiast jarmarku ...
-
Piosenka Hip-hop Znany Motyw, Napewno KojarzyciePiosenka kojarzy mi się z Wyclefem Jeanem, ake nie jestem pewna, W piosence pojawia sie ...