-
Discovery Afganistan Dzienniki Wojny Muzyka W Tle.CZy ktoś wie jak nazywa się piosenka, muzyka która leci w tle zapowiedzi tego programu?
-
Instrumental Z Reklamy SUPERKINA Na TVN, Mocny Bit.J.w. Kawałek ten pojawił sie przy pokazywaniu urywków z filmu "Romeo Musi Umrzeć" oraz "Czarny ...
-
Muzyka Z Wczorajszego "Teraz Albo Nigdy"!!!Prosze jesli znacie wszystkie piosenki z wczorajszego serialu Teraz albo nigdy...bardzo prosze o pomoc!!
-
Paco Rabannepiosenka z najnowszej reklamy paco rabanne for man. znany kawalek ale jakos nie moge skojarzyc ...
-
Piosenka Z Castingu YCDPoszukuję pilnie tytułu piosenki do której tańczył ten koleś przy którym się popłakał Michał Piróg ...
-
Tytuł Piosenki Co Płakał Michałprosze o tytuł piosenki co płakał Michał jak komentował tego chłopaka ale nie ta piosenka ...
-
Rap, Chyba EminemaMam problem dotyczący rapu, nie mogę znaleźć tytułu, nagrałem fragment z radia: [wrzuta.pl]
-
Piosenka Celine DionPoszukuje tytułu piosenki Celine Dion z występu Ziemowita w programie MAM TALENT. Jest to ...
-
Reklama Bountyszukam piosenki z reklamy batonika bounty (ale tej starszej gdzie byla ta kobieta co jak ...
-
Stadium of Sound 2008Czy wie ktos co to za piosenka leci w tym filmiku? [video.google.pl] Utwor ten zostal ...
-
Muzyka Z Trailera Filmu Babylon a.Dwitam chodzi mi o muzyke w tle zaczyna sie na 0.35sekundy
-
Solówka GauY:Dzna ktoś tytuł tej piosenki co Piotruś tańczy na solówce ? daje linka oblookać ! błagam ...
-
Mam Talent, Pierwszy Odcinekchodzi o piosenke z tego tańca [plejada.pl] ta druga. wie ktos co to za utwor? :)
-
Stara Piosenkaszukam piosenki często słyszę ją w radiu zet.w refrenie słychac malanga my love. czarne brzmienia
-
The Sims - PianoPoszukuję nazw utworów z The Sims. Chodzi mi o 2 utwory które Simsy grają na ...
-
Nowa Ze Stronki Energy. POMOCY!Prosze powedzice mi jaka piosenka jest na www.energy2000.pl przy reklamie urodzin czestera itp ;) prosze ...
-
Pomozcie !nagralem piosenke z radia i wrzucilem ja na youtube ale nie znam tytulu i wykonawcy ...
-
H2OHej cy ktos oglada H2O? Mam problem taka super piosenka leci zawsze gdy dziewczyny maja problemy, ...
-
Roger RamjetInaczej Roger Odrzutowiec, kiedyś słyszałem remix motywu przewodniego, w wersji hardstyle. Ma ktoś namiary na ...
-
Znana Piosenka - Poszukuję Tytułu I Wykonawcy.Z góry przepraszam za kiepską jakość. Poszukuję piosenki z tego linku. [wrzuta.pl]
-
Reklama Na TVNwiecie co szukam piosenki gdzie na reklamie jest pokazany kwadrat i tam na tym kwadracie ...
-
Szukam Utworu Z Piosenki PETER= Tęskinie Pomocy!!szukam utworu ktory leci w piosence PETER= Tęskinie tekst birzmi Please com back ...
-
Polskie Raczej Znane...Nie mam pojecia kto ja spiewa. Jest polska, spiewa ja mezczyzna, bardzo czesto puszczano ja ...
-
Muzyczka Z Tego FilmikuWitam! Chciałbym się was zapytać co to za nuta? Jest w wielu filmikach katastroficznych i ...