-
Kawałek Z Lat 90`...??? -zgadnie Tylko Prawdziwy the Beściak ;]Spiewa go kobieta i leci to mniej wiecej ta mmm manse manse manse ...
-
Goodbye My Lover Piosenka Z Radiaostatnio uslyszalam piosenke...jedyne slowa jakie pamietam to "goodbye my lover" czy jakos tak...nie jest to ...
-
Reklama YCDSzukam piosenki z reklamy, jak na początku jest finałowa szesnastka a potem pokazują m.in. momenty, ...
-
You Can Dance.[youtube.com] PIERWSZA PIOSENKA. leciala tez w finale 1 edycji jak pokazywali 10 najlepszych momentów. z ...
-
Jakaś Dobra Muzyka Funky:)jak wyżej:) prosze o jakieś fajne propozycje tego typu muzyki
-
Sokowirówka MoulinexW tej reklamie wszystko samo się piecze, kroi, wyciska, sieka itp. Strasznie fajna reklama. Tu ...
-
Bardzo Znany Utwór- Niestety Nie PamiętamCześć! Chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa piosenka, w której teledysk przedstawia idącego chłopaka przez miasto ...
-
You Can Dance Układ Filipa Czeszykapotrzebuje piosenki z you can dance ...dokladnie chodzi mi o eliminacje w barcelonie układ z ...
-
Leciało W Genesis Zakopanepotrzebuje nazwy tego utworu co leci w tle [speedyshare.com]
-
Faceci W Czerni 2Chodzi o piosenkę, która leciała, gdy były napisy.....
-
Kawalek Rap Lata 90Pamietam tylko ze teledysk byl z kilkoma czrnymi kolesiami i kazdy z nich po kolei ...
-
KOBIETA EUROPEJSKAszukam takiej niepokojącej melodii, dość znanej, która leciała kiedys w jakiejś reklamie społecznej o kobiecie ...
-
PRAWDZIWA ZAGADKAmam dla Was zagadke: chodzi mi o dość znaną rockowa piosenka w której facet troche ...
-
Jocker W "jak Oni Spiewają"chodzi mi o ta piosenkę która leciała podczas wspomnień z uczestnictwa tego gościa z jockerem ...
-
Reklama Banku Millenieumod jakiegos czasu w reklamie banku millenium spiewa zespol feel kawalek tej piosenki mega mi ...
-
Re: She Got a Love Me...Przed chwilą w radiu słyszałam super piosenkę, w stylu Chrisa Browna, ale nie jestem pewna ...
-
2 Gala Fabryki GwiazdZnacie może intro ( to co śpiewali uczestnicy na samym początku) z 2. Gali Fabryki ...
-
MUZYKA Z RADIATa piosenka często leci w radiu. W teledysku facet gra na saksofonie.
-
Stara Piosenka My Love Is...idzie to jakos tak my love is ...nanannnana spiewa ja babka kiedys byla bardzo znana ...
-
..poszukuję piosenki w której śpiewa chłopak i dziewczyna i nie wiem dokładnie co oni śpiewają, ...
-
Reklama Tylko mnie kochajW tvn'ie leci ostatnio reklama tylko mnie kochaj....ma lecieć chyba w ten piątek. Ale chodzi ...
-
Piosenka Z EskiSzukam piosenki której refren brzmi jakoś tak "singa sing singa sing".Śpiewa to wokalista podobny trochę ...