-
Jaki Tytuł Piosenki Podaje Link;)[pl.youtube.com]
-
Call of Duty 4 - Pomocy!!Poszukuję od dawna muzy z powyższej gry^ Przypomina ona rytmem rock - jej skrawek ...
-
3 Piosenki Z WrzutyWitam! Mógłby mi ktoś podać tytuły tych piosenek? [bibu.wrzuta.pl] [bibu.wrzuta.pl] [bibu.wrzuta.pl] Pozdro ;]
-
Muzyka Z Filmiku[youtube.com] chodzi mi o kawałek, który leci od 3:47 do 4:03 :) pomocy ...
-
Ratatat - Seventeen YearsHej, szukam utworów w takim stylu jak `Ratatat - Seventeen Years` . Bardzo, bardzo proszę ...
-
YCD Iza I KamilPoszukuję piosenki z filmiku przed tańcem Izy i Kamila. Pokazywali wtedy jak Iza i Kamil ...
-
Co to Za PiosenkaWitam wszystkich i mam proźbe , czy ktos zna nazwe tej piosenki ( szukam jej ...
-
ALL SOUNDS ALLOWEDWitam poszukuje piosenki którą śpiewla All sounds allowed w ostatnim mam talent. Prosze o szybką ...
-
Kawałek U UtworzeWie ktoś może jaki tytuł ma utwór w 5.16 min w "Znikam" Paktofoniki? (leci tylko ...
-
Proszę O PomocProszę o pomoc. Chodzi mi o podanie tytuły piosenki... link do audio: [wrzuta.pl] [wrzuta.pl]
-
Super Piosenka..pomozcie mi rozpoznac piosenke ktora czaesto leci na radiu planeta i na wielu innych jest ...
-
Ktos Zna Moze Tytul Tej Piosenki?witam mam ta pioseneczke na kompie od jakiegos czasu ale nie moge zlokalizowac artysty i tytulu. ...
-
Pożegnanie Basi W 2 LivieDla ułatwienia to ten filmik: [youcandance.plejada.pl] Chodzi mi o piosenkę w tle
-
Piosenki Z Pierwszej Milosciszukam piosenkek ktore lecialy w dwoch ostatnich odciunkach pierwszej milości.. w sobotnim odcinku tej która ...
-
Reklama Super Kina TVNprosze o piosenke z zapowiedzi super kina. chodzi mi o piosenkę ze sklejki fragmentów ...
-
Reklama YCDChodzi mi o "reklamę" YCD a raczej akcji "Wymarzona studniówka". Jak weszłam na pewną stronę ...
-
Nikomu Ani Słowawitam szukam piosenki z reklamy filmu nikomu ani słowa na tvn. Z góry dziękuje
-
Stara Piosenka Hip-hopowaszukam tytułu i wykonawcy pisoenki w której lecą słowa jakoś tak: bujaj sie tym ...
-
Poszukuje PiosenkiHej, poszukuje pewnej piosenki. Leciał pare razy teledysk w tv. W refrenie jest takie coś ...
-
U Can Touch This?Witam. Zna ktoś może tytuł tej nuty? [wrzuta.pl] Będę niezmiernie wdzięczny za odgadnięcie.
-
M@&%#n Który Idzie Do Więzienia I śpiewaHey poszukuje piosenki nie wiem jak ona leciała. Ale w teledysku glinairz łapie czarnoskórego i ...
-
Piosenka Z ,,gwiazdy Tancza Na Lodzie''Chodzi o piosenke edyty bartosiewicz z tego programu(ostatnio lecial) przy ktorej tanczyla Wlodarczyk, taka wolna ...
-
Radio Planeta Fm:)witam:) poszukuje piosenki podobnej do david guetta ledcz to nie jest david guetta.. przynajmniej tak ...
-
Pierwsza MiloscWiecie moze co to za piosenka z poniedzialkowego odcinka pierwszej milości podczas tego wypadku?
-
Co to Za Utwór?Prosze o pomoc sluchaczow muzyki house ..oto link z kawalkiem ktorego nie moge znalesc chodzi ...