-
YCD I MAM TALENTjuz chce mi sie wymiotowac jak widze zapytania na temat tych dwoch programów....normalnie kiedys dostanie ...
-
Gwiazdy Tańczą Na Lodziepod sam koniec jak prezenterzy cos tam gadali to leciala w tle taka melodia...zna ktoś ...
-
Nie Wiem Co to Za Piosenka Ale Mi Sie Strasznie Podoba!!Jej refren zaczyna się na : Dam ja Ci skrzydełka, skrzydełka... ale kurcze nie wiem jak ...
-
Piosenka Z DyktafonuCześć ostatnio kumpela nagrała mi piosenke na dyktafon i poprosiła żebym znalazł tytuł albo wykonawcę. ...
-
Co to Za Muza Z Linku ?[media.putfile.com] Jak sie nazywa ta piosenka ? :
-
Co to Za Piosenka?Pamiętam tylko teledysk, teledysk wyglądał następująco. cała akcja działa się w jednym pokoju. dośc jasny ...
-
Stronki Z....hej szukam stron na których można sparwdzic co szło w danym radiu... np. co szło ...
-
Wykonawca???hej pamietacie teledysk pewnej laski taka brunetka spiewała i grała na fortepianie i (wiem dziwne) ...
-
LondyńczycyUtwory wykorzystane w serialu Londyńczycy. Prosze o pomoc. :)
-
Maanam - Simple StoryCzy ktoś mógłby mi wysłać piosenkę Maanam Simple story? Bo nie mogę jej nigdzie ściągnąć. ...
-
YCDChodzi mi o solo michala i gabrysia . Zna ktos te piosenki??
-
CO TO ZA MUZA Z LINKU ??[youtube.com] CHODZI MI O TEN PIERWSZY KAWAŁEK ... POMOCY KOCHANI ;)
-
P. Bałtroczyk Na żywopiosenka co śpiewali wodecki grabowski i kryszak tam coś heroicznie zacofani co to jest za ...
-
But Is Over NowPiosenka zasłyszana w radiu w refrenie powtarzaja sie słowa but is over now i jeszcze co ...
-
Filmik Na Youtube - Swiateczny Hip-hop[pl.youtube.com] co to jest ten remix od 28 sekundy okolo? Potrzebuje jakis swiateczny hip-hopowy beat ...
-
Mam Talent PomocyPoszukuję piosenki, ktora leciala na samym poczatku programu mam talent,gdzie marcin i szymon mówią nam ...
-
Tytuł Tej Piosenki (ruskie Techno)Poszukuje tytułu tej piosenki: [wrzuta.pl] z góry thx
-
Muza Z Filmuwitam, szukam pierwszego utworu z tego filmu: [uk.youtube.com]
-
Mam Talentznacie może tytuł piosenki które leci podczas programu Mam talent gdy opowiadają o jakiejś osobie ...
-
Piosenka Podobna Do Ozone-dragostea Tin DeiW piosence śpiewają mężczyzna o "raperskim" głosie oraz kobieta. Refren piosenki to melodia z piosenki ...
-
Stara, Piękna, Nieznanahey, czy ktoś może podać mi tytuł starej piosenki nieznanego zespołu, która ma melodię podobną jak ...
-
Szukam Tytułu, Piosenka Hardcore, Hardstyle[wrzuta.pl] Elo, byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś znał i podał tytuł tej nuty, jest to hardstyle, ...