-
teledysk z fragmentem filmu NETWORK (W sieci)witam szukam polskiego kawałka hip hopowego utrzymanego w temacie poszukiwania prawdy,otwierania oczu na to co się ...
-
Piosenka z Facebooka[facebook.com] Mogę prosić nazwę melodi lecącej w owym filmie ? :0 Dziekuje i Pozdrawiam ...
-
Jak to sie nazywaCześć wiem ze to moze byc trudne ale usłyszałam tylko trzy słowa tej piosenki xd ...
-
Ktoś zna??[bezuzyteczna.pl]
-
Szukam tytułu i wykonawcyWitam. Szukam piosenki, wykonawcy (nie wiem czy wokalisty czy zespołu) na literę W. Na pewno ...
-
ten utwór nie miał słów było to coś w stylu technobrzmiało: tu tutu tutu tuturururururu
-
Błagam poda ktoś tytuł tej nutki ;)?[youtube.com]
-
muzyka motywacyjnaco to za muzyka z filmiku ? [facebook.com]
-
ZNa ktoś ?Siemano Znacie moze 1 nuteczke bo pizga niezle ? [youtube.com] JP
-
jak sie nazywa remix ten ?[youtube.com]
-
piosenka z filmu "morderstwo w białym domu" prosze o pomoc!!!ludziska czy znacie moze tytułu tworu w filmie "morderstwo w białym domu" gdzie wesley snipes ...
-
-
Jak się nazywa ta nutka? LINK W OPISIE[youtube.com] Piszcie tytuł
-
co to za nutka w 0.30 ?[youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=6CbYEKLCtBI[youtube.com] w 1:25 min jest ta piosenka
-
Nutka z outra. Electro/HouseWitam poszukuję nutki z outra 6:16 [youtube.com]
-
klubowe[seciki.pl] 49.30
-
Nazwa nuty z seta PumpinglandSzukam piosenki najlepiej w orginale z ok 25min [youtube.com]
-
Muzyka KlubowaProśba o pomoc w ID niżej wymienionych nagrań. [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com] [www26.zippyshare.com]
-
Muzyka klubowaSzukam muzyki, z filmiku na YT [youtube.com] z 4:57
-
crescendo - wykonawcaco to za utwór? [gallery.mobile9.com]
-
Polski RAP - początek muzyka filmowaWitam, Poszukuje kawałka, nie jest stary, moze ma kilka miesiecy maksymalnie. Zaczyna się tak jakby ...
-
Jakie tytuły mają 2 piosenki podane w linkach ?[www45.zippyshare.com] - piosenka numer 1 ? [www45.zippyshare.com] piosenka numer 2 ? Są to piosenka z jakiegoś seta ...
-
Nagranie utworuWitam poszukuje tego utworu, dzieki z góry! [www41.zippyshare.com]
-
Jest to piosenka z filmiku bansheepiosenka zaczyna się od 5:05 [youtube.com]