-
Instrument z filmu Drzewo Jozuego.Witam tak jak w temacie jaki to instrument 0:34-o:39 Ni to harmonijka ni to saksofon ...
-
zima, las, wojnaPoszukuję piosenki, niestety pamietam tylko teledysk, przewijała się tam sceneria zimowa, głównie akcja działa się ...
-
Muzyka z intro (youtube)[youtube.com] Zna ktoś muzykę na początku (intro) ?
-
Co to za piosenka w tle?Witam. Mam pytanie - jaka piosenka leci w tle? [instagram.com]
-
muzyka z radia festszukam wykonawcy tego utworu spiewa ja dziewczyna w slowach jest cos takiego o domu rodzinnym ...
-
rozpoznasz piosenkę po tym opisie?szła w radiu rock taka piosenka o przyrodzeniu męskim HAHA... mniej więcej szło tak: uuu ...
-
Co to za melodia?Może ktoś słyszał i wie coś więcej. [www16.zippyshare.com]
-
Witam , czy ktoś rozpoznaje którąś z tych piosenek ?[facebook.com] z góry dzięki ! Piona !
-
Lata 80. - co to za piosenka?Pomóżcie. Piosenka z lat 80. Z góry dziękuje.
-
Trap - muzyka z filmiku[youtube.com] Ktoś w komentarzu podał tytuł ale nie podal kto remix robi, za żadne skarby ...
-
Dwóch gości w samochodziePolska piosenka z 2012 lub 2013 roku, w teledysku dwóch gości jedzie samochodem, jest to ...
-
co to za piosenka?[www49.zippyshare.com]
-
It's a Beautiful DaySzukam piosenki i leciało to It's a Beautiful Day i tutaj padają jakieś dziwięki ...
-
Piosenka z radia kampuswitam. ponownie poszukuje piosenki. tym razem z radia kampus. leciała ona dzisiaj tj 01.02.2012 o ...
-
Cały utwór, potrzebny tytułWitam, mam nagranie całego utworu potrzebny jest mi tytuł do pełnego szczęścia. Liczę na szybka ...
-
Jak się nazywa muzyka z tego vloga od Olciakk[youtube.com] Proszę o szybką odpowiedź :)
-
1 piosenka z yt[youtube.com] nutka z :0:54
-
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!Z góry Bóg zapłać!
-
Szukam tytułu podkładuSzukam tytułu podkładu użytego w tym filmie, jakakolwiek informacja będzie pomocna. [youtube.com]
-
Muzyka w tle, beat o charakterze hip-hop.[youtube.com]
-
Szukam piosenki z programu Wojciecha CejrowskiegoBardzo proszę o pomoc w znalezieniu piosenki, fragment zaczyna się od 4:58, z góry bardzo ...
-
Piosenka z filmu Hollywood Flies/Przerwana podróżW filmie Hollywood Flies/Przerwana podróż pojawia się taka piosenka [youtube.com] I nie jestem w stanie jej dopasować ...
-
Co to za piosenkaWiem, że treść będzie bardzo głupia, ale męczy mnie pewna piosenka od jakiegoś czasu i ...
-
Piosenka z filmu " I kto to mówi"Mam takie pytanie czy wiecie co to była za piosenka kiedy Mollie wyobrażała sobie (chyba) ...
-
Zna ktoś ten kawałek?Zaczyna się od 22:10 [youtube.com] Jeżeli ktoś zna będę wdzięczny.