-
Szukam utworu electro, opis w wątkuWitam. Poszukuje pewnej nutki, może ktoś zna. Co mogę napisać - wykonuje kobieta (parę razy ...
-
co to za nuta??ktoś zna tytuł tej nuty [youtube.com] ?
-
Co to za utwór[youtube.com] jeśli ktoś zna nazwe piosenki która leci w tle prosił bym o podanie tytułu ...
-
Co to za muzyka ?Co to za piosenka od 5 s [youtube.com] Pozdrawiam
-
Znacie tytuł ?[vimeo.com]
-
Zasłyszana piosenka- mam nagranieSzperając po internecie trafiłem na uroczą piosenkę, której niestety nie udaje mi się zidentyfikować. Nagrałem ...
-
Poszukiwana Muzyka z filmiku SickMode ;CLink do Filmiku: [youtube.com] Proszę o pomoc, ponieważ poszukuje tej nutki od 2 dni -_-
-
Wesoła piosenka ze snoop doggiemSiemka, szukam piosenki w której uczestniczył snoop dogg, ale bardzo bardzo mało, z tego co ...
-
poszukuje piosenki z serialu pomocy ;)prosze o tytuł piosenki z tego odcinka [cda.pl] piosenka zaczyna sie od 0:54 za pomoc ...
-
-
Co to za tytuł[youtube.com] Jaki tytuł jest piosenki granej w radiu przez pierwsze 10 sekund powyższego filmiku? Dzięki ...
-
Stary radiowy przebójMam problem szukam nazwy pewnej piosenki. [youtube.com] W tym odnośniku jest filmik gdzie od 2:36 do 2:44 ...
-
Czarno-biały teledysk lata 90.Szukam piosenki z początku lat 90. Miała czarno-biały teledysk, śpiewała niepozorna dziewczynka, miała kilkanaście lat, ...
-
Improwizacja z pianina - ballada - CzadomanWitam. Co to za piosenka: [youtube.com]
-
Co to za utwór?Potrzebuje dwóch nutek. [youtube.com] -- > dubstep od 2.24
-
muzyka z filmuproszę o rozpoznanie nazwy utworu z filmu [youtube.com]
-
Co to za nutka?[www75.zippyshare.com] Co to za nutka w tle?
-
Muzyka z intra [youtube]Witam serdecznie :) Być może zna ktoś tutuł z intra? :( (tak do 5-6 sekundy ...
-
Rock z Mam TalentWitam, potrzebuje pomocy z odnalezieniem tytułu do pioseneczki, którą śpiewa ten pan w mam talent. 2:00 [youtu.be] Pozdrawiam ...
-
kawałek tekstu piosenkikobieta śpiewa coś takiego : I want want you stay witch you always true
-
Znana piosenka z baby w refrenie, autor Sting??Witam, amerykański piosenkarz, bardzo znany utwór, w refrenie jest mocne "Baby" i reszta wersu. Proszę o ...
-
Muzyka z radiowej trójkiO pełnej godzinie w radiowej trójce leci przez chwilę taka muzyczka klasyczna, chyba to Chopin. ...
-
co to za piosenka?[www6.zippyshare.com]
-
co to za disco polo?[www6.zippyshare.com]
-
Niekryty krytykWitam. Ktoś wie może jaka to piosenka? Z góry dzięki ;) [youtube.com]