Nie mogę znaleźć utworu, który siedzi mi w głowie. Proszę o pomoc!
Niestety nie pamiętam ani słów, ani wykonawcy. Trafiłem na jej nightcore na YT i po paru dniach została usunięta. Pamiętam tylko tyle, że był to Rock/Pop, utwór zaczyna się od przytłumionego początku (muzyka z męskim wokalem), a na końcu jest mały akcent "Metalowego" krzyku (bodajże zdanie ze słowem Fu**). Tytuł zaczynał się chyba na "B", ale nie jestem pewien. Szukam jej już od dwóch miesięcy, lecz bezskutecznie. Z góry dziękuję za pomoc.
Zmieniony przez ollea3
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Dawno temu trafiłeś na jej wersję nightcore? Masz linka do tego usuniętego wideo? Jak niedawno to sprawdź w historii. Większą część usuniętych filmów da się sprawdzić. Wklej tu linka jak znajdziesz.
Niestety wersji nightcore słuchałem ponad dwa miesiące temu i to na telefonie. Historia YT nie wyświetla skasowanych filmów. Miałem ten utwór zapisany w playliście z innymi, ale usunąłem od razu nie wiedząc co to. Dopiero po paru dniach gdy przyszła mnie ochota zorientowałem się, że jej nie ma.
zanuć
Jedyne co przychodzi mi do głowy z Twojego opisu to Korn.
Coś bardziej podobnego do Theory of a Deadman - Bad Girlfriend
Moja propozycja to Slipknot - Duality, ale to pewnie za bardzo "metalowe".
Pamiętam, że utwór zaczyna się od przytłumionej gitary elektrycznej z przytłumionym wokalem. Wokal męski był naturalny tylko pod koniec był ten "akcent metalowego krzyku". Myślę, że to był kawałek z 2019-2020 roku skoro został skasowany prawdopodobnie przez naruszenie praw autorskich.
Green Day - Boulevard Of Broken Dreams
A Day To Remember - Permanent
Coś podobnego do Permanent, ale to jeszcze nie to. (ale niesamowicie podobny utwór...)
Inny kawałek A Day To Remember "All Signs Point To Lauderdale" też podobnie się zaczyna, ale jest starszy, więc pewnie nie to.