Co to za piosenka
Hej! Potrzebuje pomocy w odnalezieniu piosenki, męczy mnie to drugi dzień, przejrzałam cały Internet i nic... pamiętam tylko fragment teledysku, piosenka raczej rockowa, w teledysku mężczyzna dlugie (chyba ciemne ) włosy i chyba bez koszuli... piosenka z lat 80 lub 90... wydaje mi się że wykonawca miał niski głos A piosenka to raczej ballada. Jakieś pomysły ?
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
glenn merdios nothing gonna change for loving you
Przypomina mi to utwór zespołu Danzig, nie pamiętam niestety tytułu. Taka spokojna ballada, puszczali kiedyś w Rock Radiu. Przesyłam link do innego teledysku tego samego zespołu
Niestety to nie to :( ale dziękuję za pomysły ! zaczynam już myśleć że sobie tę piosenkę uroiłam :D
Był jeszcze ten zespół
A pamiętasz gdzie widziałaś tę piosenkę?
Może Metallica - The Unforgiven, perkusista był tam bez koszuli
To było już jakiś czas temu, na którymś z programów muzycznych ... To mogło być mtv classic albo coś w tym stylu. No i wydaje mi się że nie był to super znany zespół, być może to był ich największy hit
80.90 z tych kometcyjnych podobnych do Danzig: The Crush Dummies. Nickeblack. Bon Jovi. HIM. M. Jackson-Dirty Diana. Sisters of Mercy-Temple of love. White wedding - B. Idol
Trochę się nie zgadza, ale może Led Zeppelin - All of My Love?