szukam lata 2005-2010 mniej więcej
Dzień dobry, szukam piosenki i w youtubie nie mogę się jej nigdzie doszukać. Jest to na pewno z gatunku pop Początek zaczyna się od klawiszy a tekst piosenki jest po angielsku jednak w tamtych czasach 2005-2010 nie spamiętałem dobrze tekstu. Wiem że mężczyzna śpiewa tuż przed refrenem coś w stylu "you and I coś tam coś tam conserwajw czy jakoś tak" a refren zaczyna się od słowa "don't" bodajże. Piosenka leciała w czasach jak królowało Morandi - Save me. Z góry dzięki za odp. :)
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
odświeżam
A może pamiętasz coś jeszcze? Nawet jeśli nie jesteś pewny, czy dobrze? A czy jest możliwe, abyś mógł to zanucić?
piosenka kończy się grą na klawiszach i brzmi to mniej więcej tak:
Strzelam:
to nie jest to ale ale! początek piosenki na klawiszach tak samo się zaczyna no i nie jest to rock tylko pop. Posłuchajcie sobie pierwsze siedem sekund piosenki bez słów i napiszcie z jakim utworem się Wam kojarzy ;)
Kurcze strasznie kojarzy mi się z tą piosenką, ale to śpiewa kobieta, więc to nie może być to :-/
to też nie to, w mojej piosence śpiewa facet ale kompletnie nie pamiętam o czym. Początek z piosenki him - join me jest niemalże identyczny do początku tej piosenki.
to wciąż nie to
Mika - Relax
nie
Więc to w refrenie śpiewa Tokio :D Danny - Tokyo tak jest! to jest to! Bardzo ale to bardzo dziękuję! Piąteczka! ;;)