Niestety to nie ta piosenka, leci ona na początku programu 52. w tle muzyki jest wschód słońca nad miastem a następnie pokazana jest twarz prowadzącego ten program czyli DAwida.
ej jaka to muza w odcinku gdy dawid do butelki z woda wkłada 1 zł a tam stoi (obok niego) facet i kobieta w bialej bluzce prosze odpiszcie plis to wazne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale to na poczatku to nie muzyka to po prostu tylko intro programu a pozniej to linkin park i tyle a i prosze odpowiedz ktos na moje pytanie ja sie nazywam klucha jest na gorze plis to wazne !!!
ej jaka to muza w odcinku gdy dawid wklada do butelki z woda 1 zł a obok niego stoja facet i kobieta i w tle leci muza w tej muzie w refrenie bylo coś takiego " good time " prosze o pomoc to wazne plis odpowiadajcie na moje plis to wanze !!!!
Nie wiem skąd wasze propozycje odnosnie tego tytułu piosenki, ale wystarczy wsłuchac sie w słowa piosenki. Linkin Park - From the inside z ich pierwszej płyty Hybird Theory. Pozdrawiam
Odpowiedzi
Szukam tylko tej piosenki,którąopisałem. wyższy post nie jest mój. Proszęo pomoc.
Linkin Park - From the inside z ich pierwszej płyty Hybird Theory.
Pozdrawiam