Witam wszystkich po długiej nieobecności :D. ewoczek, co do Munisy to znalazłam ją przez przypadek szperając po youtub'ie w uzbeckich piosenkach. Dzięki, że pomyślałaś o mnie dodając piosenkę Enrique, ale średnio mi się podobała, chyba wolę wersję z bachatą. zuzzi, Romeo Santos nie ważne w jakim wykonaniu świetny :D. papcia, chciałabym coś więcej wiedzieć o tym "panu" z 1 piosenki, którą wstawiłaś na tej stronie.
Ja tym razem pojadę dalej na wschód i znowu zachaczę o Koreę Południową. Trochę hip-hopowo będzie
1. Pan, który jeszcze niedawno, czyli 5 lat temu (póki interesowałam sie jego karierą) śpiewał słodkie ballady, a teraz nie mogłam go rozpoznać taka zmiana wizerunku.
2. Kolejny pan (pojawił się w poprzedniej piosence). Osobiście go podziwiam, bo po wyrzuceniu go z boysbandu (długa historia) stanął na nogi i teraz ma własne wydawnictwo muzyczne. Jay Park ma też bardziej rapowe piosenki, ale średnio mi się podobały.
Mnie rozbawilo dlatego dodam :D , mało skomplikowany tekst rytm jest więc czekać aż nie długo pojawi się w klubach :D Nie wiem czy to jakiś rodzaj prowokacji, czy Malenczuk chciałby wykonać samosąd na Putinie.
Tak jak myślałam nikt nie zauważył tego co dodałam na poprzedniej stronie, więc ponawiam prośbę do papci. Chciałabym coś więcej wiedzieć o tym "panu" z 1 piosenki, którą wstawiłaś na tamtej stronie. :)
Wita. Szukam piosenki śpiewanej przez mężczyznę, dosyć energicznej ze słowami brzmiącymi mniej więcej tak: "I say/ saw ... nothing's getting over... we round and round this time and make it's feel alright baby don't stop dance in the dark". To są słowa z refrenu, ale nie jestem pewna, czy na pewno wszystkie są poprawne. Czy ktoś pomoże?
Giulietta wybacz moje przeoczenie Twojej prośby, uważam że to idealne pytanie do zuzzi ona wnikliwiej śledzi jego wykonania i pewnie zaproponuje coś od siebie :)
nagranie które obecnie słucham wykonania Ivana Dorna bo pewnie jego miałaś na myśli :)
Mi się już zdarzyło wiele razy wstawiać jego piosenki w tym wątku i w wątku "Plebiscyt piosenki słowiańskiej". Nie chciałabym się powtarzać... :P Więc dodam od siebie mniej popularną piosenkę, którą lubię i nowy teledysk. Иван Дорн - Тем более
papcia i zuzzi dzięki za info. Jak już wcześniej wspominałam nie lubię języka rosyjskiego (jego dźwięku) i pewnie dlatego nie zauważałam wcześniej dodanych jego piosenek. Tym razem stwierdziłam, że posłucham i jest znośnie. Chociaż mam pewną wątpliwość wikipedia mówi, że jest z Ukrainy, ale chyba śpiewa po rosyjsku?
Giulietta Wielu artystów pochodzi z Ukrainy np Ani Lorak, Maks Barskih, Tina Karol i zespół Горячий Шоколад (chyba połowa rosyjskich piosenkarzy to Ukraińcy). Rynek muzyczny na Ukrainie jest ubogi. Artyści tam nie zarobią wiele, ciężko się im się wybić (są wyjątki!!!) a na rynku rosyjskim dużo szybciej. To wielki rynek. Może pomieścić Ukraińców i Białorusinów (Dima Kołdun) i wiele innych narodów. Wszyscy śpiewają więc po rosyjsku dopiero potem jak już zyskają renomę mogą sobie pozwolić np na wydanie płyty po ang :)
ewoczek, dzięki za info. Domyślałam się, że łatwiej się wybić w Rosji, bo większy rynek muzyczny. Trochę szkoda, bo Ukraińcy mogliby promować swój kraj i język.
A ja wracam do Koreii Płd, bo wyszła nowa piosenka Jaya Park'a (nie wiem czy w taki sposób się to odmienia) i cały czas mi chodzi po głowie.
Odpowiedzi
ewoczek, co do Munisy to znalazłam ją przez przypadek szperając po youtub'ie w uzbeckich piosenkach. Dzięki, że pomyślałaś o mnie dodając piosenkę Enrique, ale średnio mi się podobała, chyba wolę wersję z bachatą.
zuzzi, Romeo Santos nie ważne w jakim wykonaniu świetny :D.
papcia, chciałabym coś więcej wiedzieć o tym "panu" z 1 piosenki, którą wstawiłaś na tej stronie.
Ja tym razem pojadę dalej na wschód i znowu zachaczę o Koreę Południową.
Trochę hip-hopowo będzie
1. Pan, który jeszcze niedawno, czyli 5 lat temu (póki interesowałam sie jego karierą) śpiewał słodkie ballady, a teraz nie mogłam go rozpoznać taka zmiana wizerunku.
Kim Hyun Joong - Unbreakable
Jay Park - Abandoned
Jay Park - Joah
Jay Park - Welcome
Po raz już nie wiem który trafiłaś w moje muzyczne podniebienie :)
Dzięki. Wielkie dzięki ...
Maciej Maleńczuk VLADIMIR
genialne :)) Mnie też rozśmieszyło hihihih normalnie świetne :)
Chciałabym coś więcej wiedzieć o tym "panu" z 1 piosenki, którą wstawiłaś na tamtej stronie. :)
nagranie które obecnie słucham wykonania Ivana Dorna bo pewnie jego miałaś na myśli :)
Иван Дорн - Ненавижу
Więc dodam od siebie mniej popularną piosenkę, którą lubię i nowy teledysk.
Иван Дорн - Тем более
Иван Дорн - Танец Пингвина
Jak już wcześniej wspominałam nie lubię języka rosyjskiego (jego dźwięku) i pewnie dlatego nie zauważałam wcześniej dodanych jego piosenek. Tym razem stwierdziłam, że posłucham i jest znośnie. Chociaż mam pewną wątpliwość wikipedia mówi, że jest z Ukrainy, ale chyba śpiewa po rosyjsku?
Wielu artystów pochodzi z Ukrainy np Ani Lorak, Maks Barskih, Tina Karol i zespół Горячий Шоколад (chyba połowa rosyjskich piosenkarzy to Ukraińcy). Rynek muzyczny na Ukrainie jest ubogi. Artyści tam nie zarobią wiele, ciężko się im się wybić (są wyjątki!!!) a na rynku rosyjskim dużo szybciej. To wielki rynek. Może pomieścić Ukraińców i Białorusinów (Dima Kołdun) i wiele innych narodów. Wszyscy śpiewają więc po rosyjsku dopiero potem jak już zyskają renomę mogą sobie pozwolić np na wydanie płyty po ang :)
A ja wracam do Koreii Płd, bo wyszła nowa piosenka Jaya Park'a (nie wiem czy w taki sposób się to odmienia) i cały czas mi chodzi po głowie.
"Metronome"
Gray - Dangerous