Mam pytanie, co to może być za piosenka, niby świąteczna jest tam słowo "christmas" ale też jest chyba o miłości, występuję tam "love" Facet to śpiewa, ma ktoś jakiś pomysł co to może być?
Kurcze no właśnie nie bardzo, taka bym powiedział znana, nie jakaś nowoczesna, to starsza piosenka i melodie ma taką znaną. Każdy kto ma pomysł niech poda
@rptbg frankie goes to holywood-the power of love, band aid- do they know it's christmas, shaking stevens- merry christmas everyone, wham-last christmas, chris rea-driving home for christmas, john lennon- happy xmas
Kurcze żebym ja to pamiętał, pamiętam to było na lekcji, my coś robiliśmy a w tle leciały piosenki jedna za drugą, raz leciało last christmas, potem let its snow, potem muzyka z kevina była w nowym jorku, sam w domu tez było, rozne piosenki i ona tam gdzies w tym zestawie sie znalazła. Jak zaczęła lecieć to tak jakby była znana, zapomniałem melodie ale christmas na bank tam było, pasuje mi do dawnych klimatów i taka spokojna była, instrumentów nie pamiętam, wiem że jeden chłop to śpiewa i tyle :/
dalej nie :( dowiedziałem się że to leciało na Zet na święta teraz mi leci a ja chciałbym się spytać czy można znaleźć jaka ramówka leciała wczoraj tak łatwiej będzie, tylko do tej konkretnej stacji mi chodiz
Odpowiedzi
John Lennon - So This Is Christmas
Bryan Adams - Christmas Time
Elvis Presley - Blue Christmas
zerknij jeszcze na muzykę z filmu
[link:amazon.com]