Kiedyś miałem kawałek Alpha ? Firefly (Receiver Mix) otagowany przez kogoś jako Portishead - Music To F@&k To. Może to? :) http://pl.youtube.com/watch?v=rs2c9QV9o-U Poza tym: Xerxes - Fourteen, kawałek z hm... erotycznymi samplami, ale to będzie raczej zakłócać wasze własne ochy i achy. No ale: [link:xerxes.grab.no] Xerxes - In bed with Vadim - nie wiem czy będzie się nadawać, ale zamieszczam ze względu na tytuł :) [link:xerxes.grab.no]
Być może któraś z propozycji sprosta Twoim oczekiwaniom... (?)
--> Chakachas - Jungle Fever --> Rare Earth - Come With Me --> Donna Summer - Love To Love You Baby --> Ll Cool J - Doin' It --> Allo ft. Miss Beatrice - Mark & Sally --> Aware - Circles & Cigarettes --> Montefiori Coctail - Anonimo Veziano --> Mono - Life In Mono --> Sven Van Hees - Serrano Anthem (Amoramor) --> Mo' Horizons - Dance Naked Under Palmtrees --> Grand Tourism - Les Courants D' Air --> Coppe - Vad --> James Last - Slavonic Dance --> Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus --> Joi - Lick --> The Coasters ? Down In Mexico
ja chyba troszkę inny klimat wolę, proponuję więc:
Danity Kane-Right Now NERD-Hypnotize you Joi-Lick Nasri-Click click click Jay Sean-Ride it George Michael-Careless whisper Baby bash-Cyclone i Sexy eyes Beyonce-Naughty Girl Lenny Kravitz-Believe in me Notorious BIG-Nasty girl Nate Dogg-I got love Marques Houston-Naked i Sex with you Ashanti-Touch my body Sean Paul-Connection i All on me Justin Timberlake-Sexy ladies i Future Sex Love Song Ludacris ft Pharell-Money Maker Outlandish-Belly dance Pharell ft Daddy Yankee-Mamacita Pussycat dolls-buttons Bombay Rockers-Sexy Mama
Odpowiedzi
http://pl.youtube.com/watch?v=rs2c9QV9o-U
Poza tym:
Xerxes - Fourteen, kawałek z hm... erotycznymi samplami, ale to będzie raczej zakłócać wasze własne ochy i achy. No ale:
[link:xerxes.grab.no]
Xerxes - In bed with Vadim - nie wiem czy będzie się nadawać, ale zamieszczam ze względu na tytuł :)
[link:xerxes.grab.no]
Być może któraś z propozycji sprosta Twoim oczekiwaniom... (?)
--> Chakachas - Jungle Fever
--> Rare Earth - Come With Me
--> Donna Summer - Love To Love You Baby
--> Ll Cool J - Doin' It
--> Allo ft. Miss Beatrice - Mark & Sally
--> Aware - Circles & Cigarettes
--> Montefiori Coctail - Anonimo Veziano
--> Mono - Life In Mono
--> Sven Van Hees - Serrano Anthem (Amoramor)
--> Mo' Horizons - Dance Naked Under Palmtrees
--> Grand Tourism - Les Courants D' Air
--> Coppe - Vad
--> James Last - Slavonic Dance
--> Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus
--> Joi - Lick
--> The Coasters ? Down In Mexico
Pozdrawiam.
Danity Kane-Right Now
NERD-Hypnotize you
Joi-Lick
Nasri-Click click click