Piosenkę z solówki Staszka już podawałam. Jest to DonGURALesko - Betonowe Lasy Mokną Piosenka, która leci podczas filmiku Asi to Lykke Li - Possibility
Piosenka, która leciała w filmiku, kiedy odpadł Staszek to Coldplay - Up With The Birds (dobrze ci pobrzmiewało MargaretB;)) Było już pytanie o to wcześniej, ale sorki nie zauważyłam. Jakoś tak ta Kinga mi się rzuciła w oczy;)
Gość Blond loczekk ♥ Pamiętasz w którym momencie leciała ta piosenka? Przejrzyj sobie piosenki, które wcześniej wymieniłam na 18 i 19 stronie. Jeżeli to żadna z nich to spróbuj sobie przypomnieć kiedy ją słyszałaś;)
zuzzi, uwielbiam Cię po prostu! Przesłuchałam kilkudziesięciu ich piosenek (zmylił mnie początek Up with the birds, z programu kojarzyłam dalszy fragment) i myśl, że jej nie odnalazłam nie dawała mi spokoju. ;)
Odpowiedzi
Piosenka, która leci podczas filmiku Asi to Lykke Li - Possibility
Było już pytanie o to wcześniej, ale sorki nie zauważyłam. Jakoś tak ta Kinga mi się rzuciła w oczy;)
Pamiętasz w którym momencie leciała ta piosenka? Przejrzyj sobie piosenki, które wcześniej wymieniłam na 18 i 19 stronie. Jeżeli to żadna z nich to spróbuj sobie przypomnieć kiedy ją słyszałaś;)