Witam ja również poszukuje pewnej piosenki, na pewno są w niej słowa "arriva arriva" ale oczywiście więcej nie znam, będę wdzięczna za pomoc w jej odszukaniu
a kojarzy ktos moze piosenke, w ktorej spiewa dziewczyna z glosem podobnym do gwen stefani, cos w stylu "come on baby dance with me... no no no thats so close"... ?
a znacie moze piosenke, gdzie w refrenie facet spiewa "baila lub buena, chyba z 10 razy to powtarza i przerywnikiem są jakieś bębenki. o jest taka radosna piosenka, a refren jest bardzo szybki :P
limonatka niestety to nie jest to :( w refrenie facet śpiewa baila baila kilkanascie razy i przerywnikiem są bębny (ogolnie szybkie tempo) a w zwrotce facet śpiewa cos z los canderos (wiem ze to mało słów, pełno jest takich piosenek musze chyba jeszcze na zajeciach zumby jakieś słowa podsłyszeć, chociaż mi ciężko bo z tym językiem wogole nie mialam do czynienia:)
a! i jeszcze mam pytanie, czy kojarzycie piosenkę z zumby - cos w stylu bollywood chyba (w układzie tanecznym faluje sie dłońmi bokiem nad głową - przechylając się w tył, najpierw w jedną stronę potem w drugą)????wiem że to skomplikowane ale nie pamietam piosenki.....
Odpowiedzi
a! i jeszcze mam pytanie, czy kojarzycie piosenkę z zumby - cos w stylu bollywood chyba (w układzie tanecznym faluje sie dłońmi bokiem nad głową - przechylając się w tył, najpierw w jedną stronę potem w drugą)????wiem że to skomplikowane ale nie pamietam piosenki.....