Piosenki świąteczne do rozpoznania
Jako że zbliżają się święta, postanowiłem stworzyć świąteczną playlistę. Muszę jednak wcześniej opisać niektóre z nich - i tu liczę na Waszą pomoc.
Najlepsze odpowiedzi
-
W pierwszym kawałku wiadomo Nat King Cole - Deck The Halls potem jest kawałek : Christmas Song Frank Sinatra w duecie chybaPobieranie danych...Zmieniony przez mona80
-
Drugiego kawałka nie wiem ale nie mogę odsłuchać :(
Jeśli chodzi o trzeci kawałek to pierwszy utwór wiadomo (jeden z moich ulubionych zresztą )
Potem wydaje mi się że jest to kawałek ze słynnego Kevin sam w domu
A jest to brenda lee Rocking Around The Christmas TreePobieranie danych...
-
Czwarty kawałek mhm niestety nie pomogę :( ale piąty jest to na pewno Here comes Santa Claus w wykonaniu Bing Crosby & The Andrews Sisters
Po tym kawałku wchodzi kawałek Winter Wonderland wykonanie The Andrews Sisters -
Zmieniony przez mona80
-
Teraz szósty kawałek jest to śliczna nutka Loreena McKennitt - The Seven Rejoices of Mary
LinkPobieranie danych... -
No i siedem numer... ten drugi kawałek jest tez mi znany z Kevina ale tam jest on w innym wykonaniu jest to kawałek Carol Of The Bells
-
Ale jest kilka wykonań tego utworu więc trzeba poszukać (staram się)
Mi się podobają te dwaPobieranie danych...Pobieranie danych... -
Niestety nie mogę znaleźć tego kawałka z siódemki ten głos jakbym znała ale nie mam pojęcia skąd.
Mam nadzieję że na coś się moja pomoc przydała :) -
Ale tej siódemki jest tyle wykonań że może coś ładnego się znajdzie :)
Też jestem ciekawa czwórki bo bardzo ładny kawałek :) -
Spoko a i ja się czegoś dowiedziałam i posłuchałam kilka kawałków których nie znałam a łasa jestem na taka muzyczkę he he
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Aha, od razu mówię, że dwójka to jest to samo, co szóstka :)