Potrzebuje tytułu piosenki! :)
Witam, dziś na dyskotece słyszałem fajną piosenkę, tzn nie jest ona nowością, ale bardzo taneczny kawałek
W refrenie śpiewa gośc wysokim głosem: od tego się zaczyna "aijaj...." dalej nie zrozumiałem... :( Dość szybka piosenka ;)
Z góry dziękuje za podpowiedzi!!
Pozdrawiam - Krzysiek
W refrenie śpiewa gośc wysokim głosem: od tego się zaczyna "aijaj...." dalej nie zrozumiałem... :( Dość szybka piosenka ;)
Pozdrawiam - Krzysiek
Zmieniony przez LesteroV
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
pierwsze skojarzenie
to jest taki rytm mniej więcej jak Enrique Iglesias - I Like It ?
Czy zupełnie coś innego?
tak w tamtej piosence gość spiewa : aijaj, tylko że jeszcze wyżej niż Iglesias :D
Jeden watek w zupelnosci wystarczy.
Nie raz zdarzylo sie, ze ktos pozakladal kilka watkow z tym samym pytaniem, w jednym otrzymal odpowiedz o czym oczywiscie nie wiedzial, bo jednak jest ich sporo i mozna sie pogubic ;)
Watek przenosze do kategorii 70'/80'/90'.
pzdr
cyt. XySieK
"Witam, na dyskotece słyszałem fajną piosenkę, tzn nie jest ona nowością, ale bardzo taneczny kawałek
W refrenie śpiewa gośc wysokim głosem: od tego się zaczyna "aijaj...." dalej nie zrozumiałem... :( coś tam coś tam i znowu: aijaj.....
Dość szybka piosenka ;) W radiu też to czasem słyszę... Nie jest to żadna nowość, typu rain over me... założyłem tutaj ten temat bo wydaje mi się że kawałek jest z lat 90'
Pozdrawiam - Krzysiek"
The Communards - Don't Leave Me This Way
Ale głosik podobny, czy w ogóle nie to?
Beat jest podobny do tamtego :D
dziękuje za zainteresowanie!! :)
Możesz to zanucić i wrzucić, bo mogę wklejać piosenki, a nie ma żadnego odniesienia. Aijaj, no powiedz, sam byś się domyślił? Ja się poddaję na razie, ale nie ostatecznie.
Kojarzycie? :)
Pozdrawiam.