-
Nutka klubowa z filmiku na youtubeProszę o rozpoznanie utworu na tym filmiku. [youtube.com] Z góry dziękuję
-
Piosenka z filmy SA Wardęgi "Senior"ktoś wie co to za nutka? [youtube.com]
-
Rytmiczna piosenkaSzukam pewnej piosenki. Usłyszałem ją w Sephorze. Utwór taki taneczny, wesoły, do potanczenia. Głos wokalistki taki... ...
-
Piosenka raczej nowego Disco :)Witam potrzebuje piosenkę która leci... : "Chodź tu chodź Proszę cię Ja przytulę się do ...
-
piosenka podobna do jednego utworu ROYKSOPP !!!Czy ktoś kojarzy piosenkę bardzo przypominająca gatunkiem muzycznym i melodią do "What else is there" ...
-
Rozpoznajemy Tracki Tech/Mix/RMX1. [kosyl13.wrzuta.pl] 2. [kosyl13.wrzuta.pl] 3. [kosyl13.wrzuta.pl] 4. [kosyl13.wrzuta.pl] 5. [kosyl13.wrzuta.pl] 6. [kosyl13.wrzuta.pl]
-
Muzyka z meczu siatkówkiCo to za utwór??? Jest grany na trąbce, często śpiewany przez kibiców na meczach. W linku ...
-
Szukam! Zwrotki - głos męski, refren - orkiestra?Cześć, szukam pewnej piosenki w języku angielskim: - raczej poważna, nie wesoła - zwrotki śpiewa mężczyzna, po ...
-
Piosenka, jakieś 1-2 lata temu z radiaZ tego, co wiem, to rok - dwa lata temu leciała czasem w radiu, chyba ...
-
-
Muzyka z Rodziny ZastępczejMuzyka z serialu Rodzina Zastępcza, klasyczna, na moje ucho grana na skrzypcach i czymś w ...
-
Końcowa muzyka z "Lektorzy Magia Polskiego Głosu"Bardzo proszę o nazwę utworu który leci w tym filmie [youtube.com] w 20:22
-
co to za nutka bo mi sie wkręciła od gwałcenia replay[facebook.com] tutaj z tego filmiku nutka ;p
-
Ultra Music Festival Miami Martin Garrix 14minPo R3hab - Samurai (Go Hard) w 14min jest taka fajna nuta, na żadnej ...
-
tytul piosenki z filmikuwitam chcialbym tytul piosenki z teog filmiku [youtube.com]
-
Piosenka z vivyCały teledysk zaczyna się od tego, że młody chłopak wychodzi z domu i znajduje kawałek ...
-
muzyka z clubupiosenka leciała w clubie Czarny koń ( nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ) ...
-
Piosenka z filmiku CyberMariana[youtube.com] 3:14 jest taki najdłuższy kawałek. Prosze o jak najszybszą odpowiedź ;)
-
Piosenka z the voice of poland IV odc.8[vod.tvp.pl] Zaczyna się od 15:45 i nie mogę wpaść na to co to jest, pomoże ktoś? ...
-
piosenka z rekalmy moodo[youtube.com]
-
Macie ;dTe 2 ;)
-
X Factor Andrzej Mroczka piosenka w tle po występie !Jak się nazywa ta piosenka w tyle kiedy jurorzy wypowiadają się na temat występu Andrzeja ...
-
co to za utwór?[youtube.com]
-
Urywek z Pamiętników WapirówWitam. Poszukuje tej oto notki jednak nie wychodzi mi to;/ Jest to urywek z serialu Pamiętniki Wampirów, ...
-
Co to za nagrania?[www33.zippyshare.com] Bardzo stary kawałek wykonywany przez faceta w języku angielskim. W refrenie są mniej więcej ...