-
muzyka z Grandpa (SA Wardega)[youtube.com]
-
Polska piosenkasłyszałem z kilka dni temu piosenkę i zapamiętałem tylko fragment tekstu który leciał mniej więcej ...
-
polska piosenkaPiosenka trwa około 6 minut ma charakter wojenny i o ile się nie mylę ...
-
Teledysk DZIEWCZYNA Z NAMALOWANYM SZKIELETEMwidzialam tylko kawalek teledysku, w ktorym byla dziewczyna z namalowanym na calym ciele szkieletem. ktos ...
-
Szukam Teledysku/PiosenkiWitam Szukam teledysku/piosenki. Piosenka wykonywana jest przez ladna blondynke prawdopodobnie przez corke jakiegos znanego muzyka. Na teledysku ...
-
Piosenka z rudą wokalistkąSzukam piosenki i poza tym że wokalistka była ruda pamiętam tylko jeden fragment teledysku, a ...
-
DUBSTEP. Nie znam tytułu[kosyl13.wrzuta.pl]
-
Piosenka z reklamy Perfect line WolksvagenZeby bylo jasne: wiem ze to Depeche Mode - People are people... ale chodzi mi ...
-
Piosenka z fimikuWitam, chciałabym się dowiedzieć jak nazywa się utwór padający w 0:33 sek na tym filmiku ...
-
Witam czy mógłby ktoś pomóc w odnalezieniu piosenki?Na początku filmiku zaczyna się ta piosenka [youtube.com] Z góry dziekuje ;)
-
Stary hand's up,4fun[youtube.com]
-
Piosenka ze wskazanego przeze mnie filmiku dubstep/dnbLink: [youtube.com] Z początku nie wygląda to może na dubstep, ale wystarczy posłuchać do końca. Za ...
-
Co to za nutka z fast and furiousPiosenka zaczyna sie w 95:50 co to za nutka prosze o szybka odpowiedz [cda.pl]
-
Muzyka, w tle orkiestra, coś w stylu upiora w operze[www5.zippyshare.com] Nie mam pojęcia co to może być :) Znalezione tutaj, na początku odcinka :[anime-odcinki.pl]
-
nuta clubbasse z seta[www49.zippyshare.com] bardzo potrzebuję nuty z 01:41:00 tego seta :) bardzo, bardzo ważne!
-
trance z kobzą w tlejak w tytule, na początku utworu są basy i później jest pare razy ta muzyczka ...
-
lekarze 4 odcinek 2czy ktoś wie co to za tytuł piosenki końcowej w odcinku 2 sezonu 4?
-
piosenka z mixupochodzi to z TAITO Live @ Club Omen (22.03.2014) www.taito.pl mixu zaczyna sie od 30tej minuty ...
-
Piosenka z stylu Elvisa Presleya, pop.Dołączam fragment. Tekst: "Fall in love I fall in love you na I you and ...
-
Piosenka z MixuPotrzebuje tytuł lub link do piosenki z tej składanki zaczynającej się od 7.40 [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Otóż w tej piosence śpiewa jakiś facet coś tam "umbrama..." potem w refrenie jest "ooo ...
-
Gra w tenisa w teledysku, sportoweW teledysku było coś o sporcie, taka grupa ludzi, przygotowują się do turnieju? taki gość ...
-
Szukam piosenki z lat 80/90Witam poszukuję piosenki z lat 80/90 tak myślę jest to wolny utwór śpiewany po włosku ...
-
jaki tytułidź na całośćl taki tekst teciał podczas odcinka dzisiejszego teleturnieju jaka to melodia
-
co to za piosenka ? 2:10szukam kogoś kto ogarnie piosenkę jak wchodzi blondyna 2:10 [youtube.com]