-
PODKLAD Z FILMU NA YOUTUBE - PROSBA O ROZPOZNANIE[youtube.com] bede wdzieczny za rozpoznanie
-
utwórwitam, [youtube.com] chcę prosić o pomoc w rozpoznaniu utworu w 1:35 :)
-
Czy ktoś zna ten kawałek od 3:36 ?[youtube.com]
-
Znana muzyka z radia come on come on kilka razy szybkotak jak powiedzialem z 4 do 6 razy come on a na koncu jest ...
-
nazwa piosenki z eska tv 12:10witam zna ktoś nazwe piosenki co przed chwilą leciała na eska tv około 12:10 słowa ...
-
chłopak z teledysku Sun goes downMoże ktoś wie jak nazywa się chłopak z rowerem z teledysku Sun goes down. Pojawia ...
-
Piosenka z youtubeco to za piosenka w tle ?? Prosze potrzebna mi :) [youtube.com]
-
tumblr :)[myy--everything.tumblr.com] - Zaciekawiła mnie piosenka z nr 11 :) jeśli ktos zna tytuł i wykonawce ...
-
Film DobermanWie ktoś jaka muzyka leci podczas zatrzymania moskito? Dokladnie chodzi o moment gdy moskito lezy ...
-
Podklad z "Krzema / Milioner z CS GO / skinyzasms"[youtube.com]
-
stary ruski teledysk (arteczka, pareczka?)Witam, szukam ruskiej piosenki, która chodzi mi po głowie od dłuższego czasu; z refrenu pamiętam ...
-
Cos jakby aria operowaW filmie 21 sposobów na rozpad małżeństwa w 34 miucie leci z radia taka bardzo ...
-
co to za nuta od 3-20[youtube.com]
-
Piosenka z Russian Music Box - godz. 15:30 i 19:10Dziś o godzinie 15:30 i 19:10 na Russian Music Box. W teledysku biały, stary autobus ...
-
Dubstep z outo youtuberaPoszukuję tej nutki dubstep: [oxygenium1995.wrzuta.pl] Jakby było za cicho to poprawię nagranie. Z góry dzięki za pomoc.
-
Podkład z filmiku o giełdzie samochodowej w NLhejka - co leci za kawałek leci od 3:00 minuty ?? [youtube.com]
-
Co to za track? Dance LINKCo to za piosenka? Trochę nijaka jakość ale słychać. Pomóżcie pozdrawiam. Proszę link to urywku ...
-
Muzyka z You Tube Tytuł?Witam was prosiłbym o tytuł piosenki, która leci na początku filmu Z góry Dzięki ...
-
czy ktoś może to zna? pomóżcie proszę ;)Witam Was serdecznie, kilka dni temu wpadła mi do głowy melodia, której nie potrafię sam zidentyfikować. ...
-
Szukam nazwy utworuSlyszalem to dzis w autobusie. Piosenka francuska, mloda piosenkerka. Pamietam tylko, ze leci jakos tak: na-na-na-na (kolejno wysoko-nisko-wysoko-wyzej) nananananana ...
-
Czo to za nutka???[jbzd.pl]
-
stara rosyjssa piosenkanie znam melodi znam teledysnk, dzieje sie wsyztsko w szkole rosyjskiej ucza sie angieslkiego, co ...
-
Słuchajcie dziś w radiu RmF super nuta pomożecie ?Dziś jadąc Autem słyszałem super nute ale nie znam tytułu ale słowa leciały w nie ...
-
czy ktoś to zna? i gdzie to można znaleźć ?Odzyskane ze starej (bardzo) kasety - jakość fatalna , w drugiej części jakby YES lub ...
-
Ktoś zna?[youtube.com] Muzyka w tle??