-
Co to za muzyka ?? :PUsłyszałem nutke pomozecie ???
-
Zna ktoś może nazwę tej piosenki ?Witam, zna ktoś nazwę piosenki lub jej wykonawcę ?
-
muzyka z gameplayuMoglby ktos pomoc i powiedziec co to a piosenka z 1:29? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Przypadkiem ostatnio trafiłam na ten zwiastun strasznie mi się spodobała piosenka. Co to za ...
-
Co to za nuta? :D[facebook.com]
-
Rap, deskorolki, kolorowe domkiSzukam kawałka, najprawdopodobniej rap z Danii (na klipie były deskorolki i pokazane tamtejsze ulice, z ...
-
Muzyka z serialuWitam, co to za piosenka z 00:21? [youtube.com]
-
Nie umiem znaleźć piosenkiWitam, ogólnie jest tak mam fragment filmu z piosenką której szukam. "Lap Dance" 2014. ...
-
rozpozna ktos dobra nuta ???rozpozna ktos dobra nuta ??? [vimeo.com]
-
Piosenka z filmikuNutka z 2:22 [youtube.com]
-
Szukam piosenki, którą słychać w tle..[youtube.com]
-
Pomożecie rozpoznać muzykę?Rozpoznacie piosenkę z tego filmu na YT. Proszę o szybką odpowiedź. [youtube.com]
-
Poszukuję książce o zbrodni wojennej SSmanki w obozieHej, szukam pewnej książki. Znam tylko fabułę, którą opowiedziała mi mama. Była sobie niemka z zamożnego ...
-
Teledysk lata 80.Szukam nazwy zespołu/kawałka z lat 80-tych. Widziałem tylko teledysk w VH1 albo innej telewizji. Lata ...
-
Piosenka z intra bass,remix itp[youtube.com] zna ktoś tytuł tego utworu ?
-
To piosenka cz mix?[youtube.com] To piosenka czy mix? Jak mix to dajcie nuty z tego.
-
szukam piosenki gdzie kobieta śpiewa nad umierającym mężczyzną stay with me..i wchodzi śmierćwitam , szukam starej piosenki śpiewanej przez kobietę z lat 80 /90 , śpiewa kobieta ...
-
Klubowy kawałek - bardzo popularnyPotrzebny mi jest pewien kawałek tylko słów nie podam(jeśli były to nie pamiętam) bo to ...
-
Spokojna muzyka, styl chillout?Przewinąć od razu na 0:30. Zna ktoś tytuł? Będę wdzięczny.
-
Nutka w tle?[youtube.com]
-
bardz pilnie poszukiwany tytuł piosenki !Pilnie poszukuję piosenki w stylu dubstep mocne techno gdzie tuż przed refrenem pada słowo saksofon ...
-
piosenka z dyskoteki, z motywem trąbki[www43.zippyshare.com]
-
Piosenka elektro, proszę o pomoc w rozpoznaniu tytułu[www52.zippyshare.com]
-
VineKtoś rozpozna? :) Link: [vine.co]
-
Piosenka KLUBOWA w tle z prowokacji wykop.pl[youtu.be] Znacie tytuł szukam od kilu dni i nic nie mogę znaleźć.