Tak jesteś na tekstowo. Tłumaczenia pewnie jeszcze jednak nie będzie bo najpierw musi zostać zaakceptowane przez administratora. Zwykle zajmuje to jakieś 24-48 godzin. Niestety.:face-devil-grin:
Witam poszukuje piosenki w jezyku rosyjskim pamietam ze ma dwoje wykonawców dziewczyna bladynka i mezczyzna ciemne wlosy obydwoje stoja na jakims moscie ktory po obydwuch stronach jest zawalony jesli ktos chce aby mu przetlumaczyc jakos piosenke po hiszpansku to znam swietnie ten jezyk i sluze pomoca.....A jesli bym mogla to kiedys slyszalam piosenke po angielsku gdzie trzy wokalistki braly slub i kazda uprowadzono z przed oltarza...z goru dziekuje
Nie wiem na pewno jakiej piosenki szukasz. Jednakże tutaj na str. 4 jest piosenka - śpiewa duet kobitka i chłopak pod koniec videa stoją na moście. Odsłuchaj. Może akurat:)
Hej, poszukuję piosenki którą usłyszałam podczas pobytu w Egipcie. Słów niestety nie pamiętam, ale w teledysku jadą autem 3 dziewczyny które się wygłupiają, malują, przebierają, gadają z gliniarzem?,raz śpiewają tak jakby z radiem, raz śpiewają same, muzyka- dance/pop. Mam nadzieję że ktoś wie o co mi chodzi wiem że to trochę chaotyczny opis. Proszę o pomoc :))))))
Fadzik. To oczywiście zespół Serebro. Ta piosenka jest tutaj na str. 48 Polecam przejrzeć cały ten wątek ponieważ jest tutaj jeszcze ich kilka piosenek:face-smile:.
Wiem, ze sie juz niecierpliwicie, napisalem do admina w tej sprawie, ale poki co odpowiedzi nie otrzymalem, i wiem, ze Wam bardzo zalezy na tym... Prosze Was o cierpliwosc ;)
Odpowiedzi
Tłumaczenia pewnie jeszcze jednak nie będzie bo najpierw musi zostać zaakceptowane przez administratora. Zwykle zajmuje to jakieś 24-48 godzin. Niestety.:face-devil-grin:
Masz może numer gg ? :face-smile:
Jednakże tutaj na str. 4 jest piosenka - śpiewa duet kobitka i chłopak pod koniec videa stoją na moście.
Odsłuchaj. Może akurat:)
Na pewno skorzystam jeśli sobie z czymś nie będę dawała rady:)
Polecam przejrzeć cały ten wątek ponieważ jest tutaj jeszcze ich kilka piosenek:face-smile:.
ja też jestem bardzo ciekawa
PS polecam zajrzeć w wątek Ru.TV
A konkretnie w co na Ru.TV
Dziś ciężko kojarząca jestem od rana :face-plain:
Wiem, ze sie juz niecierpliwicie, napisalem do admina w tej sprawie, ale poki co odpowiedzi nie otrzymalem, i wiem, ze Wam bardzo zalezy na tym...
Prosze Was o cierpliwosc ;)
Pozdrawiam
PS Prosze Was o kontakt mailowy, o ile mozna.