Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „stara muzyka radio lata 80 90”
-
Szukam starej piosenki!Witam, od jakiegoś czasu chodzi mi w głowie bardzo stara piosenka, a raczej bardziej jej ...
-
Jaka to może być piosenka na podstawie tej melodii?Jedynie co pamiętam to tą melodię. Piosenka jest rytmiczna, z lat ok.80/90. Śpiewał ją mężczyzna.
-
motyw z lat 80, popularny w nadmorskich kurortachTo jest wersja instrumentalna, w tekście było takie hohoho hehe o melodii "weż pigułkę" ...
-
Stara piosenka z tekstem "Ocalić twarz"Szukam piosenki, której refren brzmiał dokładnie tak: "Ocalić twarz, ocalić twarz to jedno tylko mi ...
-
Stara piosenka disco polo, albo stara piosenka przerobiona na nowe disco polo?Cześć! Szukam piosenki, która leciała na radio Wawa ok. 3 dni temu koło północy. Klimaty disco polo, ...
-
Francuska piosenka - szukam od latSzukam piosenki po francusku, znam tylko z radia. Starsza, śpiewa ją mężczyzna o lekko zachrypniętym ...
-
-
Starsza piosenka z radia plusHej, szukam piosenki gdzie śpiewa najprawdopodobniej starszy mężczyzna w refrenie słyszałem "Hear your voice" a ...
-
Zapomniany teledyskChodzi mi po głowie jedna melodia niestety nie pamiętam słów. Za to znam teledysk, w ...
-
muzyka z filmy Stay 2005 rokHej, mam do Was pytanie ogladalem wlasnie ciekawy film pt "stay" i w trakcie filmu ...
-
Madona ...Piosenka, która pojawiła się ok. 1990 roku, ale nie wiem, kiedy została pierwszy raz zaśpiewana ...
-
Stara piosenka z radiaWitam, po glowie od kilku lat chodzi mi po glowie melodia z pewnego utworu, bardzo ...
-
Jak nazywa sie muzyka z kasety od 1:18 do 1:40?[youtube.com]