Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „euro2012”
-
MECZE, KONCERTY, EURO,MŚWSZYSCY NAPEWNO ZNAJĄ! (haha, ja niestety nie ;)) Otóż,chodzi o kawałek śpiewany, na meczach a ...
-
Piosenka podczas wchodzenia reprezentacji EURO 2012Witam! Na pewno większość z was oglądała mecze EURO 2012. Kojarzycie tą piosenkę gdy na stadion ...
-
Tytuł piosenki w czasie wręczania pucharu EURO2012Tę piosenkę było słychać, gdy Cassillas podniósł puchar EURO2012 w geście trymfu. Jak się nazywa?
-
Tytuł piosenkiWitam,kto spiewa i jaki tytuł ma pisenka,której refren spiewali irlandcy kibice do policjantki w Poznaniu. Oni ...
-
Euro 2012 DubstepCo to za nutka od 3:54 chodzi mi o utworek Dupstep [youtube.com]
-
Muzyka - Strefa Kibica WrocławPoszukuje piosenki/piosenek z tego filmu z Wrocławskiej strefy kibica [youtube.com]
-
Piosenka na Euro 2012Witam. Co to za piosenka, którą śpiewali kibice podczas meczu Niemcy- Grecja ? To bylo ...
-
Piosenka z tłaWitam może ktoś zna piosenke ktore leci w tle ? LINK ---> [youtube.com]
-
Piwo Carlsberg, reklama w przerwach między meczamiJest taka reklama, w przerwach między meczami Euro. Ziomek z umalowaną twarzą wchodzi do restauracji, ...
-
portugalia-dania po 70 minucie. rockowy kawalek w tleWitam. Podczas meczu Portugalia-Dania po 70 minucie jakoś w tle puszczono kawałek rockowy i bardzo ...
-
Euro 2012 DubstepCo to za nutka od 8:13 chodzi mi o utworek Dupstep [youtube.com]
-
Euro 2012Witam ! Mam wieeeeeeelką prośbę o ten podkład muzyczny z reklamy sponsorów ( McDonalc , ...