Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „2012”
-
"21 Bullets" czy coś w ten deseńWitam. Czy pamięta ktoś może utwór, który wykorzystywano nieraz jako podkład do filmików na YouTube, ...
-
Piosenka rok ok 2012, amerykański pop/rnbPamiętam niewiele- wykonanie przez dwóch afroamerykanow. W jednej scenie jeden zasypiać na stojąco i pada ...
-
Poszukuje Piosenki/TeledyskuNie pamiętam dokładnie nazwy a strasznie korci aby posłuchać muzyki z dzieciństwa, w teledysku na ...
-
WAŻNE. Lambada, remix, z saksofonem, fajna nutka!Orientuje się ktoś, co to za remix? Prawdopodobnie z 2012 roku. Prosiłabym o szybką odpowiedź. ...
-
Utwór z meczu siatkówki na IO w LondynieSzukam utworu, którego fragment można usłyszeć w filmiku z poniższego linku, w 7:35. Proszę o ...
-
dawno niesłyszaneDance
-
Muzyka house z tomorrowland.[youtube.com] Od 10:08 do 10:25? Prosze o odpowiedź..
-
Piosenka transmisja Eurosport ????Witam mam pytanie odnośnie tytułu piosenki podczas transmisji w trakcie olimpiady data 2012 07 31 ...
-
Muzyka z The Best Street Football Skills Ever 2012Poproszę o nazwę pierwszej piosenki z tego filmu :)) [youtube.com]
-
Wiosenny mix 2012Co to za muzyka i prosze podać konkretną nazwę razem z remix [youtube.com]
-
JAKI TYTUŁ PIOSENKI ?Witam. Na wakacjach (i okres września-listopada) 2012 często puszczana była w tv piosenka jakiegoś DJa, ...
-
Czy znacie taka piosenkę?Śpiewają to chyba dwie kobiety, młode, utwór jest raczej z 2012 roku. Melodia to coś ...
-
Czy ktoś zna tą piosenką? Fajna;)To jest jej fragment: look into my eyes girl i fall in love yeah i can ...
-
W miarę nowe, krótki fragment, słaba jakośćBardzo proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z radia, niestety mam tylko kilka sekund i ...
-
Piosenka z filmu "Prawie jak gladiator"Prosze pomóżcie ta piosenka leci kiedy on wychodzi na scene koloseum(01:02:00) czy ktoś zna tytół???
-
Piosenka z Vivy (sierpień 2012) kolesie w studiu [?]Szukam piosenki, która leciała na Vivie latem 2012 (może nadal leci?), ale wtedy była emitowana ...
-
Hit na lato 2013Ciągle chodzi mi w głowie pewna piosenka, usłyszana w radiu. Jest ona baaaardzo podobna do ...
-
Electro & House 2012 Special Dance Mix #05Poszukuję utworku z 26 minuty :) [youtube.com] Dzięki za pomoc.
-
Piosenkarka która zadebiutowała pod koniec 2012 rokuWitam. Jest to piosenkarka która wydała swój pierwszy album studyjny pod koniec 2012 roku. Piosenkarka ma ...
-
Tytuł muzyki z EXFC 2012Szukam tytułu muzyki z tego filmiku. Link w opisie mi nie działa...
-
Miss Polski 2012 - skrzypceMoże ktoś wie, jak nazywa się kawałek poniżej, który trwa od 1:16:00 do 1:18:07: [ipla.tv]
-
Piosenka z radia planety . Kobiecy vocal hello ...[w264.wrzuta.pl]
-
Piosenka Bułgaria 2012 popCześć, znów szukam piosenki z Bułgarii, z marnym jak do tej pory skutkiem :) Śpiewana przez ...
-
Szukam pilnie tej piosenki![youtube.com] ta piosenka zaczyna się od 1:03 . Bardzo pilnie jej szukam! :)
-
Nutka Club Dj Elon Matana hits 2012 vol 4!!![youtube.com] od 3:40 :) Pozdrawiam