Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#90”
-
Piosenka z kobiecym wokalem w stylu MaanamHej, szukam piosenki polskiej pop/rock z lat 80-90 z kobiecym wokalem, gdzie w refrenie pada ...
-
Teledysk- ładna kobieta rozmawia z chłopakiem przez telefon.Szukam piosenki z końca lat 90-tych. Śpiewały dwie ładne Murzynki w krótkich włosach i facet ...
-
Under the bridge - a capella cover z lat 90.Będzie trudne i tylko dla starszych fanów muzyki. Poszukuję coveru piosenki "Under the bridge" zespołu ...
-
Piosenka chyba z lat 90 lub troch wyżej czy ktoś skojarzy po tekście ???W Piosence jest refren coś takiego : ra ra re always love you ...
-
Piosenka znaleziona w folderze MP3, nie mogę znaleźć kto zrobił to.Próbowałem jakieś tytuły pasujące do tego ale nie mogłem tego znaleźć. [vocaroo.com]
-
Co to jest za piosenka disco polo?Ktoś wie co to za piosenka? [voca.ro]
-
utwór z lat 90Hej, szukam starej piosenki z bodajże lat 90 - 2000.Była to anglojęzyczna piosenka typu ...
-
Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić?Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić? z góry dziekuje
-
Piosenka z lat 90/00Ostatnio przechodząc ulicą miałam okazję usłyszeć cover znanej piosenki techno w wykonaniu orkiestry dętej. Kojarzę tę ...
-
Co to za piosenka ?Witam mam problem, ponieważ wygrzebałem ostatnio kasety ze strychu i znalazłem taką jedną piosenkę, oryginał ...
-
Kobiety chodzące między samochodamiSzukam piosenki z lat 90tych, ale raczej późnych. Śpiewały dwie czarne kobiety. Teledysk nagrany w ...
-
Era - AmenoSzukam piosenki z lat 90 w stylu pop bardzo energiczna. Śpiewa jakiś Włoski albo Francuski wokalista ...
-
Piosenka z trąbką, proszę o pomoc :)Hej, proszę o pomoc w odnalezieniu piosenki. Raczej jest wiekowa, powiedziałbym lata 90/00 Przez większość czasu ...
-
Co to za muzyka?Mam problem słuchałem kaset zapisane prywatnie to znaczy z jakiś audycji radiowych. I znalazłem takie ...
-
Co to za nuta ?mam problem ostatnio słuchałem piosenek na kasetach i pojawiłą się tam ta piosenka. Niestety na ...
-
proszę o pomoc w znalezieniu oryginału tej piosenki z kasety weselnej vhs lata 90Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu oryginału tej piosenki z kasety weselnej vhs lata 90 ...
-
Teledysk z syreną, która ratuje mężczyznęPoszukuję piosenki albo wokalisty z teledysku, w którym on płynie żaglówką, dopada go sztorm i ...
-
Rozpoznanie piosenki na nagraniu lata 80/90Piosenka jest z kasety niestety nie mogę znaleźć tytułu. Proszę o pomoc.
-
Identyfikacja radiowej piosenki z lat 90tychWitam. Okrutnie męczy mnie jedna piosenka z lat, wydaje mi się, 90tych. Główny motyw jest ...
-
Piosenka Kobieta przebrana za chinke.Piosenka lata 70/80/90 kobieta szczupla przebrana za chinke czarna peruka i szlafrok a za nia ...
-
Jaka to piosenka. Wokalista śpiewa w kółko" Tyry, Ty, Ty"Tak jak w tytule pytania. Piosenka chyba z lat 90. Taki fusion, soul. Wokalista o ...
-
stara piosenka metalowaKilka lat temu już dodałam to pytanie, ale nie było żadnej odp. Na googlu nie ...
-
Dwie piosenki alternatywneCześć, nie mogę znaleźć tych piosenek. Shazamy i inne wynalazki milczą. Przepisywanie słów do wyszukiwarki ...
-
Znam teledysk nie pamiętam piosenkiSiema! poszukuję piosenki, zapewnie jest amerykańska ale pamiętam tylko teledysk, w którym był ciemnoskóry ...
-
Piosenka z lat 90'/00'Od dawna szukam piosenki z lat mojego dzieciństwa (pop choć bardziej electro). Z tego co ...