Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#80s”
-
Co to za piosenka polska punkowo-reggaowa?Piosenka nagrana była z kasety z piosenkami podobnymi z lat 90tych. Nie wiadomo jak utwór ...
-
Stare disco z dziecięcym śmiechemPoszukuję bardzo starego (lata 70 lub 80) utworu w stylu disco, w którym zwrotki śpiewał ...
-
Nieznana Piosenka - Nim Rozpadnie Się ŚwiatPiosenka metalowa chyba z lat 80-tych. Tylko ten klip istnieje. Tekst: [Zanim?] porwie nas wiatr Zwiastun burz Nim rozpadnie ...
-
co to jest ostatniewitam co to za nutka z 1:35min wie ktoś z góry dzięki [youtube.com]
-
Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić?Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić? z góry dziekuje
-
Co to za utwór Francsco Napoli ?1:10, przypomina trochę Kombi - Nasze Randez-Vous [youtu.be]
-
Szukam piosenki bardzo podobnej do Eddy Huntington - U.S.S.R.Cześć, od kilku dni próbuje sobie przypomnieć piosenkę, melodyjnie wydaje mi się, że jest bardzo ...
-
Teledysk z lat '80Może ktoś pomoże rozwiązać zagadkę, która męczy mnie od lat. Z wczesnego dzieciństwa (I połowa ...
-
Co to za nuta ?mam problem ostatnio słuchałem piosenek na kasetach i pojawiłą się tam ta piosenka. Niestety na ...
-
Piosenka w stylu disco a'la Modern TalkingNagranie z magnetofonu, średnia jakoś, mimo że słychać niektóre słowa, nie jestem w stanie nigdzie ...
-
Szukam piosenkijest to piosenka nie wiem na moje oko 90-80 lata chłop to spiewał w wpadło ...
-
Szukam muzyki lat 80 z nagraniaNagranie z kasety
-
Szukam dwóch teledyskowWitam serdecznie, szukam dwóch teledysków które kojarzę z dzieciństwa, myślę że chodzi tu o lata ...
-
jaki jest oryginalny tytuł/wykonawca tego utworu z 2000 r.Słyszałem go w radiu, sadzac po stylu był z lat 80-tych
-
Co to za utwór z lat 80 ?Znalazłem jakiś czas temu w sieci nagranie z fajnym kawałkiem : [youtu.be] Nagranie jest nie najlepszej ...
-
Co to za piosenka? IntroCześć. Poszukuję piosenki z której kojarzę tylko intro. To chyba polska piosenka. Zagrałem to na ...
-
Utwór instrumentalny, znaleziony na kaseciePomóżcie prosze w rozpoznaniu utworu ze starej kasety magnetofonowej. Aplikacje wymiękają. Fakt jakość jest słaba, ...
-
Piosenka z radiaPiosenka napewno znana,często puszczana w radiu. Spokojniejsza,jakby czarnoskóry spiewal Co pamiętam: Tonight(jakis tekst) the same Tonight Czy to jazz czy ...
-
Włoska piosenka ze składanki (1989/1990 r.)Witam, ostatnio staram się namierzyć jedną z piosenek pochodzących ze starej kasety. To była składanka, ...
-
Jaka to melodia????Utwór znany ale mnie skleroza dopadła.
-
Co to za utwór ?Proszę Was o pomoc w rozwikłaniu zagadki tegoż oto utworu który znajdziecie w załączniku. Ja ...
-
Co to za utwór? (Melodia)Witam! Od dawna szukam pewnego utworu. Pamiętam melodię tzw. przygrywkę, ale nie pamiętam zupełnie zwrotek ...
-
dzwony w tleCześć, szukam piosenki z pogranicza rocka, punkrocka lat 80/90. Piosenka raczej spokojna. Niestety nie znam ...
-
Tytuł piosenki z Radia złote przebojeCześć! Potrzebuję waszej pomocy. Dzisiaj w okolicy godzi. 16 puszczali piosenkę która brzmiała jak stary ...
-
Piosenka bardzo spokojnaHej, Szukam piosenki która ostatnio obiła mi się o uszy . Jest ona bardzo spokojna i ...