Piosenki i muzyka oznaczona Tagiem „#80”
-
Piosenka z kobiecym wokalem w stylu MaanamHej, szukam piosenki polskiej pop/rock z lat 80-90 z kobiecym wokalem, gdzie w refrenie pada ...
-
Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić?Zna ktoś może tyluł i chce się podzielić? z góry dziekuje
-
Węgierski musicalWitam, poszukuję piosenki z Węgierskiego musicalu . Tak mi się wydaje. W teledysku gościu jest ...
-
Polska piosenka z początku lat 80 nagrana na kasetę z PR3 lub z Radia Lublin.Jakieś pomysły co do autora? Link: [youtube.com]
-
Rozpoznanie piosenki na nagraniu lata 80/90Piosenka jest z kasety niestety nie mogę znaleźć tytułu. Proszę o pomoc.
-
Piosenka Kobieta przebrana za chinke.Piosenka lata 70/80/90 kobieta szczupla przebrana za chinke czarna peruka i szlafrok a za nia ...
-
Mężczyzna, fortepian i cover disco poloWitam! Ostatnio słuchając "Polskiej stacji" leciała piosenka "Wirują światła" zespołu piękni i młodzi. Przypomniało mi ...
-
stara piosenka metalowaKilka lat temu już dodałam to pytanie, ale nie było żadnej odp. Na googlu nie ...
-
kolejna genialna nutka z RZPKochani, poszukuję kolejnej super nutki z Radia Złote Przeboje. Tym razem załączam plik - muza ...
-
Piosenka/dzwonek na telefon w podobie haddaway what is love, śpiewa kobietaWitam. Kiedyś ten utwór był popularny, podobny do haddaway - what is love, trochę ...
-
Chyba stary polski klasyk. SialalalaTo z czego fragment na filmiku. [youtube.com]