Kolega słyszał albo techno lub elektro w samochodach i na ulicy bardzo czesto jest puszczana a on nie może sie dowiedzieć co to za piosenka dopowiada że basy takie były ale pewnie to nie pomoze: tu tu tututu tutututu
Co taki kozak ??? To napisz na swoim prawdziwym nicku dziecko... Nie wiesz to nie pisz a mam rozumieć że te emotikonki to Ty tak? Nawet podobne. Nie poniżaj sie jamniku
panowie, spokój emotikony skasowane i proszę nie robić burdelu, odgadujemy tutaj muzykę a nie robimy wiochy jak ktoś wkleja całą stronę emotikonów niech liczy się z tym, że zostaną skasowane, tak jak i głupie teksty :]
też gdzieś słyszałem ten kawałek....czy po tym tu tu tu nie było gitary przypadkiem ? taki wolny rytm na gitarze? na początku słychać morze i mewy bodajże...mam tytuł na końcu języka..jak ja tego nie lubie jak wiem...ale nie wiem :) jak sobie przypomnę to napiszę:)
Odpowiedzi
emotikony skasowane i proszę nie robić burdelu, odgadujemy tutaj muzykę a nie robimy wiochy
jak ktoś wkleja całą stronę emotikonów niech liczy się z tym, że zostaną skasowane, tak jak i głupie teksty :]