Siema szukam piosenki, która była po zakończeniu drugiej połowy meczu między Ghaną a Urugwajem. Jeżeli by to coś pomogło to zapamiętałem te słowa: "Baby girl you know you got this look, Baby girl you know you got this move..."
siema, mi chodzi o muzyczkę ze spotu, w którym Asamoah Gyan z Ghany tańczy po strzelonej bramce. Jest to sama muzyczka bez zadnych slow. Jak ktos zna to proszę o nazwę :)
Szukam piosenki, która jest w reklamie coca coli. Jeżeli coś to da to w tle leci ta piosenka, a taki gostek mówi: "(...) na tle baneru Coca-Coli .... pokazał jak można cieszyć się z gola. Wśród piłkarzy i kibiców zapanowała moda na spontaniczne tańce radości.. [jakoś tak to leciało] :face-devil-grin: Będę niezmiernie wdzięczna, jeżeli ktoś poda tytuł lub wykonawce. pozdro
Szukam już trzeci dzień tej piosenki co koledzy wyżej. Poważka.:face-plain: Chodzi mi o tą z reklamy na tvp hd z tymi dziewczynami. Muszę ją mieć...:face-crying:
szukam piosenki przed meczem czasami puszczaja na tvp kobieta spiewa a na taledysku sa fanki z roznych krajów prosze jak ktos ma tytul moze link to prosze bardzo:face-crying:
Odpowiedzi
Jeżeli coś to da to w tle leci ta piosenka, a taki gostek mówi: "(...) na tle baneru Coca-Coli .... pokazał jak można cieszyć się z gola. Wśród piłkarzy i kibiców zapanowała moda na spontaniczne tańce radości.. [jakoś tak to leciało] :face-devil-grin:
Będę niezmiernie wdzięczna, jeżeli ktoś poda tytuł lub wykonawce.
pozdro
JA TEŻ SZUKAM, błagam dajcie tytuł :face-sad:
Pozdro Foox :face-devil-grin:
NIGDZIE!!:face-crying:
link