Jeszcze nie zrobilem nic poza ustaleniem skad wypisujesz te bzdury -- w tym mi pomoglo UPC (mimo polityki prywatnosci), ktory jest Twoim dostawca internetowym. Mowi Ci cos Wloclawek (ba! Warzachewka)?
jeśli chodzi o utwór instrumentalny także go znalazłam ale nie sądze by niecnemu ,, anonimowi'' pasował, zresztą jak każdy tutaj zamieszczony link więc wolę się nie udzielać.
"Jeszcze nie zrobilem nic poza ustaleniem skad wypisujesz te bzdury -- w tym mi pomoglo UPC (mimo polityki prywatnosci), ktory jest Twoim dostawca internetowym. Mowi Ci cos Wloclawek (ba! Warzachewka)?" mamy cie oj sie narobilo ale mnie w k u r wi l i s ci e
znikam jak tylko namierzycie mi ten kawalek jako wersja instrumentalna przypominam AMIGOS PARA SIEMPE
Odpowiedzi
Z mojej strony wszystko -- sprawa zajmie sie ktos inny.
znikam jak tylko namierzycie mi ten kawalek jako wersja instrumentalna przypominam
AMIGOS PARA SIEMPE
bujac sie wiesniaki
Wbij sobie misiu kolorowy do tej swojej wiesniackiej glowki to, ze mozesz poniesc konsekwencje swojej glupoty...
Chcesz sie przekonac?
ul. Orla 2 -- wpisz sobie to w google, dodaj "Wloclawek" -- grzecznie uprzedzalem, ale Ty swoje :face-smile:
Skonczyly sie "glaski", przegiales pale.