Zależy mi na klasykach trance, najchętniej tego starszego z lat 90. Już znalazłem kilka utworów jak: dj jean - the launch dj sammy - heaven mauro picotto - proximus Bardzo proszę o propozycje w tym stylu, co powyżej, z góry serdecznie dziękuję:face-smile:
hercok: lata 90' poczatkiem muzyki trance? Czlowieku, watpie w to, ze Ty wiesz co to w ogole jest trance, a smiesz 'wkladac' w ten typ muzyki cos tak bardzo bzdurnego jak "Masterboy" tudziez "Mauro Picotto"...
Tak lata 90te a dokładniej rok 1992 Sven Väth zapoczątkował ten rodzaj muzyki,to co było grane wcześniej podchodzi pod muzykę elektroniczną.Masz rację,że to co podałem nie jest 100% trance. Utwory,które podałem miały przypaść pod gust założyciela tego wątku. ,,Bardzo proszę o propozycje w tym stylu, co powyżej''
hercok: Gdyby sie uprzec to wiekszosc mozna zaliczyc pod muzyke elektroniczna -- mozna by dyskutowac na ten temat w nieskonczonosc, ale nie o to tu chodzi.
Ciesze sie, iz nie odebrales mojej wypowiedzi zle, bo nie mialem na celu Cie krytykowac w jakikolwiek sposob, wiec temat uwazam za zamkniety.
muzyka elektroniczna to nie to samo co trance , trance to podgatunek , nie masz zielonego pojęcia o trance , żaden z kawałków które wymieniłeś wyżej nie zalicza się do trance pomijając już be my lover które jest eurodance ktore wiecej ma wspolnego z disco italia niz z trance.
Anonim: Po 1 jeśli jesteś taki mądry to zamiast krytykować podałbyś jakieś utwory. Po 2 Naucz się czytać ze zrozumieniem,czy w moim poście jest jakieś info ,,że to co podałem to jest 100% trance?'' Wyraźnie autor napisał w swoim poście że mają być w stylu co wymienił.I na koniec trance się narodził z muzyki elektronicznej a wiec w latach 90tych inaczej się to prezentowało niż obecnie,muzyka się ciągle zmienia...
Odpowiedzi
Czlowieku, watpie w to, ze Ty wiesz co to w ogole jest trance, a smiesz 'wkladac' w ten typ muzyki cos tak bardzo bzdurnego jak "Masterboy" tudziez "Mauro Picotto"...
,,Bardzo proszę o propozycje w tym stylu, co powyżej''
[link:chomikuj.pl]
Sash! :
[link:chomikuj.pl]
Ciesze sie, iz nie odebrales mojej wypowiedzi zle, bo nie mialem na celu Cie krytykowac w jakikolwiek sposob, wiec temat uwazam za zamkniety.
Pozdrawiam.
Po 1 jeśli jesteś taki mądry to zamiast krytykować podałbyś jakieś utwory.
Po 2 Naucz się czytać ze zrozumieniem,czy w moim poście jest jakieś info ,,że to co podałem to jest 100% trance?'' Wyraźnie autor napisał w swoim poście że mają być w stylu co wymienił.I na koniec trance się narodził z muzyki elektronicznej a wiec w latach 90tych inaczej się to prezentowało niż obecnie,muzyka się ciągle zmienia...