Niestety nie, w refrenie (a raczej na jego końcu) było samo 'You're beautiful' bez 'to me' czy innych, głos był mocniejszy, bardziej 'męski', a muzyka mniej 'rześka' i lekka
mam kochani pytanie co do starszego już utworu. Kiedyś była to moja ulubiona piosenka zawsze leciała w radio ale zawsze myślałam że śpiewa ją Nelly Furtado. ale wiem że byłam w błędzie. chodzi mi o piosenkę gdzie w refrenie przewija się "i love you" bardzo szybko. śpiewa ją kobieta. z góry dzięki za pomoc
Poszukuję tytułu piosenki, którą usłyszałam na imprezie, znam ją już dość długo, nie należy do najnowszych, ale jest bardzo rytmiczna. Śpiewa w niej kobieta, refren po angielsku jakby "...i'm still in love in you and every night i think of you...", a takie jakby zwrotki śpiewa, a raczej mówi, po hiszpańsku "...a si a ora la fieste de la noche...", a między refrenem a następną zwrotką słychać melodię graną jakby na jakiejś trąbie... Może coś się komuś kojarzy?
czy ktoś z Was wie co to za piosenka leci po 3 minutach i 10 sekundach w odcinku 46? Kiedy Mauela i Angel tańczą w barze? proszę o pomoc kochani bo piosenka jest boska :face-smile:
Odpowiedzi
jaki to zespół?
pzdr
od 1:36 min to Lee Jung Hyun - Ari Ari
Może coś się komuś kojarzy?
coto??
pzdr
co to za piosenka? moze byc remix, a moze byc oryginal.