Znacie tytuł piosenki tej dziewczyny co śpiewa " słyszysz te brawa one są dla mnie [..] możesz wyzwać mnie od szmat i ja i tak kotku wybuchnę ci śmiechem w twarz..." BłAGAM pomóżcie .
No pokaż na ile cię stać Uderz mnie w twarz Wyzwij od Szmat Ja i Tak kotku Wybuchnę ci śmiechem w Twarz Nienawidzisz mnie? Fajnie Słyszysz te brawa? Są dla mnie Obrażaj mnie jeśli chcesz Mnie to nie interesuje... Środkowy palec w ciebie kieruje... F@&K!
Śmiejesz sie ze mnie? To ja cie piepsze, jestes powietrzem! Nie zmienie sie, bo tego niechce!! Nie jestem z tych panienek, Ktore swoj charakter oddaja w czyjes rece!!
OLEWAM to co mówią o Mnie inni, oni wszyscy byli zawsze jacyś dziwni!! :/:/ Pełni zawiści, zazdrości najchętniej obgryżli by Mnie do kości!! Nie znasz więc po co p@&%#$@z?? Myślisz, że Mnie to rusza?, boli? - chyba Ci się w głowie P@&%#$@I!! Mam swoje zdanie więc uważaj K@&%a na nie!!...., Moja cierpliwość ma swoje granice, I czego się tak gapicie???... jakieś wielkie odkrycie?? Mam na to wszystko W Y J E B A N E, a wszczególności na te wasze fałszywe twarze!!
Jeśli MASZ hajs I myślisz "Ja ją PrZeKuPię - MOZESZ sobie TE pieniążki WSADZIC w ***** E!!! NIE jestem NA sprzedaż, NA pokaz, DLA lansu..!! WYP!ERDALAJ w KOSMOS I Z DZ!WKAMI bansuj..!! MYSLISZ, że SIE zmienie, BO coś CI nie W paski ??? NIE ma MOWY...szukaj SOBIE innej LASKI... : *****
taka piosenka prawdopodobnie wogole nie istnieje... poprostu ktos wymyslił sobie text, albo to są fragmenty roznych piosenek (m.in.: wdowa - szklamki w górę)
właśnie też szukałam tej piosenki ale nigdzie nie moge znaleźć tytułu niestety. tylko ciekawe dlaczego każdy ma ją u mnie w opisie na gg, a nikt tytułu nie zna
ale te slowa mozna znalezc wszedzie ale nigdzie nie ma tytulu :PP ktos slyszal ta piosenke? czy tylko widzial tekst w necie? jesli slyszal to niech powie gdzie i kiedy ;)
Odpowiedzi
Niestety szukałam i nie umiałam znaleźć -.-
Uderz mnie w twarz
Wyzwij od Szmat
Ja i Tak kotku
Wybuchnę ci śmiechem w Twarz
Nienawidzisz mnie? Fajnie
Słyszysz te brawa? Są dla mnie
Obrażaj mnie jeśli chcesz
Mnie to nie interesuje...
Środkowy palec w ciebie kieruje...
F@&K!
Śmiejesz sie ze mnie?
To ja cie piepsze, jestes powietrzem!
Nie zmienie sie, bo tego niechce!!
Nie jestem z tych panienek,
Ktore swoj charakter oddaja w czyjes rece!!
OLEWAM to co mówią o Mnie inni, oni wszyscy byli zawsze jacyś dziwni!! :/:/
Pełni zawiści, zazdrości najchętniej obgryżli by Mnie do kości!!
Nie znasz więc po co p@&%#$@z?? Myślisz, że Mnie to rusza?, boli? - chyba
Ci się w głowie P@&%#$@I!! Mam swoje zdanie więc uważaj K@&%a na nie!!....,
Moja cierpliwość ma swoje granice, I czego się tak gapicie???... jakieś wielkie odkrycie??
Mam na to wszystko W Y J E B A N E, a wszczególności na te wasze fałszywe twarze!!
Jeśli MASZ hajs I myślisz "Ja ją PrZeKuPię
- MOZESZ sobie TE pieniążki WSADZIC w ***** E!!!
NIE jestem NA sprzedaż, NA pokaz, DLA lansu..!!
WYP!ERDALAJ w KOSMOS I Z DZ!WKAMI bansuj..!!
MYSLISZ, że SIE zmienie, BO coś CI nie W paski ???
NIE ma MOWY...szukaj SOBIE innej LASKI... : *****