Proszę o przesłanie mi tytułów i wykonawców piosenek smutnych, takich no nie wiem jak to ująć:) może powiem, na smutną melodię:P obojętnie w jakim języku:))
co do maxxxa tam lecą przeróżne. :P a co do zamulających piosenek mam kilka kawałków do Ciebie: 1. christina aguilera - dirty dancing havana nights - el baso del final [ z dirty dancing 2] 2. emilia- big big wolrd 3. gabrielle- out of reach 4. placebo- my sweet prince 5. simple plan- perfect 6. system of a down- lonley day 7. aerosmith- crazy 8. flyleaf- broken wings 9.fuel- falls on me 10. jimmy eat world- hear you me 11. myslovitz- chciałbym umrzeć z miłości 12. sum 41 - pieces 13. edyta bartosiweicz - zatańcz ze mną i sen 14. Sinead Oconnor - Nothing Compares 2U 15. hot action cop- busted
dobra na tym skończę. :P chociaż tego mam jeszcze trochę. xD napisz tu, jakie piosenki z tych moich co podałam najbardziej ci się podobają. ^^ pozdrawiam. :* ^
Odpowiedzi
The Cranberries ode my familly
a co do zamulających piosenek mam kilka kawałków do Ciebie:
1. christina aguilera - dirty dancing havana nights - el baso del final [ z dirty dancing 2]
2. emilia- big big wolrd
3. gabrielle- out of reach
4. placebo- my sweet prince
5. simple plan- perfect
6. system of a down- lonley day
7. aerosmith- crazy
8. flyleaf- broken wings
9.fuel- falls on me
10. jimmy eat world- hear you me
11. myslovitz- chciałbym umrzeć z miłości
12. sum 41 - pieces
13. edyta bartosiweicz - zatańcz ze mną i sen
14. Sinead Oconnor - Nothing Compares 2U
15. hot action cop- busted
dobra na tym skończę. :P chociaż tego mam jeszcze trochę. xD
napisz tu, jakie piosenki z tych moich co podałam najbardziej ci się podobają. ^^
pozdrawiam. :* ^