agataitomek- ale będzie obciach jak się okaże , że to faktycznie nie jest utwór scorpions'ów:face-plain: nawet Ci fani ze strony scorpions'ów nie bardzo kojarzą o jaką piosenkę może mi chodzić:face-sad: z 2 powodów wnioskuję, że to jednak był ich utwór: pierwszy to taki, że zwrotki były typowo w stylu scorpions'ów i wyraźnie było słychać głos wokalisty scorpions'ów a drugi to taki, iż pod koniec utworu prezenter radiowy wypowiedział słowo: scorpions (ale nie wiem czy może jeszcze dodał, że piosenka ta została przerobiona, ponieważ słyszałam to wówczas w angielskim radiu w markecie, [bo tak jak mówiłam zwrotki tego utworu słyszałam już kilka lat wcześniej]) bardzo prawdopodobne, że jest to po prostu odnowiona wersja utworu z początków ich kariery
witaj . a no nie maja . nie masz przypadkiem jakis nowych szczegolow dotyczacych piosenki?? a Ty jestes w UK??? moze to bylo AC/DC??bo w uk rzadko graja scorpionsow:(
tak mieszkam teraz w UK. jeszcze poszukam sobie w AC/DC, bo może faktycznie. ale pamiętam, że już u nich kiedyś szukałam. a zresztą to gdzie ja już tego nie szukałam:face-devil-grin:
dobra .Już wiem , że AC/DC to nie było, bo głos wokalisty nie ten. to byli scorpionsi na stówkę. przeraża mnie to, że w ich utworach nie można znaleźć tej piosenki. ale się nie poddaję, będę szukać kolejne 2 lata:face-devil-grin:
Może być jakiś mniej znany, nie znajdujący się na płycie, N.p. Miracle to był utwór tylko do pobierania przez internet albo Edge Of Time to było na jakiejś składance tylko, Dreamers był bodajże jako dodatek do wydania japońskiego płyty, a Cold tylko na wersji limitowanej, Hey You na singlu itd. Jest sporo kawałków. No i one wszystkie są na Taken b-side - takiej składance, którą ktoś wrzucił na You Tube, można przejrzeć. Może chodzi o któryś z tych.
przesłuchałam wszystkie piosenki, które mi podałeś i oprócz tego całą składankę taken b-side. niestety nie znalazłam na niej tego utworu:face-sad: ale dziękuję za pomoc :face-smile:
Odpowiedzi
ale dziękuję bardzo za odpowiedź
Pozdrawiam
nawet Ci fani ze strony scorpions'ów nie bardzo kojarzą o jaką piosenkę może mi chodzić:face-sad:
z 2 powodów wnioskuję, że to jednak był ich utwór:
pierwszy to taki, że zwrotki były typowo w stylu scorpions'ów i wyraźnie było słychać głos wokalisty scorpions'ów
a drugi to taki, iż pod koniec utworu prezenter radiowy wypowiedział słowo: scorpions (ale nie wiem czy może jeszcze dodał, że piosenka ta została przerobiona, ponieważ słyszałam to wówczas w angielskim radiu w markecie, [bo tak jak mówiłam zwrotki tego utworu słyszałam już kilka lat wcześniej])
bardzo prawdopodobne, że jest to po prostu odnowiona wersja utworu z początków ich kariery
mi wcale nie jest do śmiechu:face-crying:
:face-devil-grin:
hehhe
moze to byc takze jakis kawalek z alice cooper-er bo ostatnio razem grali w Rosji
http://video.google.com/videosearch?q=alice cooper scorpions&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wv#
albo odsluchaj tego:
[link:music.barnesandnoble.com]
Pozdrawiam
Tomek
a no nie maja .
nie masz przypadkiem jakis nowych szczegolow dotyczacych piosenki??
a Ty jestes w UK???
moze to bylo AC/DC??bo w uk rzadko graja scorpionsow:(
ale pamiętam, że już u nich kiedyś szukałam.
a zresztą to gdzie ja już tego nie szukałam:face-devil-grin:
to byli scorpionsi na stówkę.
przeraża mnie to, że w ich utworach nie można znaleźć tej piosenki.
ale się nie poddaję, będę szukać kolejne 2 lata:face-devil-grin:
niestety nie znalazłam na niej tego utworu:face-sad:
ale dziękuję za pomoc :face-smile:
moze cos z tego??
[link:mtv.co.uk]
Pozdrawiam
i szukam dalej....
na bank klaus meine???
nie kojarzysz słów???
proponuje zagladnac jeszcze tu :
[link:the-scorpions.com]
moze przesluchaj Amazonia ? Live in the Jungle
i tu:
[link:discogs.com]
http://www.tekstowo.pl/piosenka,scorpions,love_em_or_leave_em.html
[link:amazon.com]
http://www.youtube.com/results?search_query=klaus+meine&search_type=&aq=0&oq=klaus+me