Witam wszystkich szukam piosenki z filmu Podryw na głupka/The jert theory która leci w koło 1:12. Główny bohater rozbija wtedy gitarę a później całuje się w samochodzie z jakąś dziewczyną.
Niestety film rmvb i ciężko znaleźć jakiś program który by chciał dobrze to zgrać. Jedynie co mogę polecić to słuchanie na słuchawkach. Jest to kawałek klubowy, tekst to jakoś: yes I kissing you touching you ?????????? loving you
w takim razie pozostaje ci jedno, ściągnij sobie tunatic który zajmuje niewiele miejsca, włącz film i z tym programikiem poszukaj tej muzy, jeżeli tunatic nie będzie wiedział to już chyba nikt :p
szukam piosenki która, leci jak główny bohater śpiewa pierwszy raz na koncercie, to jest wtedy, gdy wpsomina swoje dziewczyny.... tak w refrenie leci "What is wrong with me..." coś takiego, prosze napiszcie jak ktoś zna jej tytuł...;**:face-devil-grin:
Tu macie jakąś ale wystarczy sobie na boki przestawiać i będą też inne ;p Mam nadzieje że tych piosenek szukacie :] A co do filmu Podryw na Głupka ... Oglądnijcie :]
Odpowiedzi
yes I kissing you touching you ?????????? loving you
[link:rapidshare.com]
:face-sad:
[link:filestube.com]
Jak będę miała coś jeszcze to dam znać ;)
[link:filestube.com]
[link:odsiebie.com]
`z tej piosenki wzięli tylko fortepian ale też jest spoko
`to ta piosenka z klubu którą zaśpiewał zaraz po zerwaniu ...
`piosenka w której występują jego byłe dziewczyny:face-smile:
Tu macie jakąś ale wystarczy sobie na boki przestawiać i będą też inne ;p
Mam nadzieje że tych piosenek szukacie :] A co do filmu Podryw na Głupka ...
Oglądnijcie :]