Chilli Zet I Hiszpańska Piosenka
bardzo serdecznie prosze Was o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki ktora bardzo często leci na chilli zet! Piosenka jest śpiewana po hiszpańsku przez dziewczynę o niesamowicie aksamitnym głosie. jedyne słowa jakie pamietam to na poczatku jest coś typu "la passione" a w refrenie spiewa "tuuuu" przez długi czas :) Wiem, opis tej piosenki jest bardzo ubogi, ale tylko tyle wychwyciłam z niej. Nie znam hiszpańskiego więc przepraszam za pisownie :) Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mógłby mi pomóc.
Pozdrawiam. Marta
Pozdrawiam. Marta
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Proszę pomóżcie, dzwoniłam nawet do chilli zet ale niestety nie udzielają takich informacji. A ja niestety nigdzie nie moge jej znalezc. A piosenka nie daje mi spokoju :)
Jakiś czas temu, słuchając Chillizet, usłyszałem piosenkę z akcentem lotniczym której tytułu ciągle nie mogę znaleźć. Zapamiętałem kilka fragmentów tekstu: "ooooh flying away, with the smile on your face", "we are climbing to a clear blue sky", "over the rainy clouds we will find the way, your way, your way ... " Dodam jeszcze że w refrenie słychać nagrania rozmowy pilotów z kontrolerami w tle. Przekopałem wielokrotnie zasoby internetu i nic. Mam nadzieję że ktoś z Was mi pomoże.
Pozdrawiam !
więcej na www.iberiarecords.com
W radiu zet był taki kawałek ze słowami "........musica triste......." jeśli ktoś ją zna to proszę o tytuł.
Z góry dzięki:face-smile:
pzdr