http://www.odsluchane.eu/news.php - to jest tak porąbane że nie ma piosenek, które leciały w esce w niedziele - bo np. szukam 27.06.2010, godz. 16.20 - i kończy się pare minut po czwartej, a przecież w radiu normalnie leciały piosenki dalej.
kochani. Ciężka sprawa, bo szukam piosenki już od x lat ! Nie wiem już w jaki sposób mam szukać bo pamiętam głównie melodie. Ale każda piosenka,która będzie troszke sie zgadzała z opisem mi pomoże. Ballada, leciała w rmf fm i Zet ok. 2005/2006 roku, była puszczana pare razy na dzień, śpiewa ją młody mężczyzna. Niestety tylko tyle pamiętam a melodii wam nie zapisze xD linki,propozycje mil widziane -piosenka chodzi mi po głowie codziennie i muszę to odnaleźć. PROSZĘ O POMOC.
Jak się nazywa ta piosnka wczoraj - 19.03.12 Godzina 7:49 radio planeta katowice (95,1fm) refren był coś z ,,remebmer'' i ,,live'' (chyba) spiewał♦ facet.
sprawdzalam na stronie odsluchane.eu ale niestety nie ma wgl jakie piosenki wtedy tam lecialy ;/ prosze o pomoc. piosenka dawala dobrego powera!
Czy radio Planeta Kielce nie ma czegoś w necie aby sprawdzić co leciało 09.04.2012 między 15.45 a 15.50. Na pewno w języku hiszpańskim. Bardzo mi zależy .
Odpowiedzi
:)
Ballada, leciała w rmf fm i Zet ok. 2005/2006 roku, była puszczana pare razy na dzień, śpiewa ją młody mężczyzna.
Niestety tylko tyle pamiętam a melodii wam nie zapisze xD
linki,propozycje mil widziane
-piosenka chodzi mi po głowie codziennie i muszę to odnaleźć.
PROSZĘ O POMOC.
Proponuje rowniez zalozyc wlasny watek.
pzdr
wczoraj - 19.03.12
Godzina 7:49 radio planeta katowice (95,1fm) refren był coś z ,,remebmer'' i ,,live'' (chyba)
spiewał♦ facet.
sprawdzalam na stronie odsluchane.eu ale niestety nie ma wgl jakie piosenki wtedy tam lecialy ;/
prosze o pomoc. piosenka dawala dobrego powera!