Muzyka z teledyskiem na YouTube

Cześć, szukam pewnej piosenki, z której jedyne co pamiętam to teledysk. Na nagraniu był na chłopak, który biegł po jakimś osiedlu i blokach - przeskakiwał nad murkami, czy też poręczami na klatce schodowej, chyba uciekał. Na końcu nagrania wokalista krzyczy niemal do utraty tchu, gdy bohater nagrania wymiotuje. Teledysk był w raczej ciemnych kolorach, dominował brązowy i czarny, choć mogła być to też jakaś ciemna sepia.

Niewiele mogę powiedzieć o gatunku muzycznym. Wydaje mi się, że mógł być to jakiś rodzaj metalu lub rocka alternatywnego. Muzykę puszczały starsze koleżanki, które urodziły się początkiem lat 90’ - wówczas, gdzieś początkiem lat 2000 miałem może 8 lat i pamiętam to jak przez mgłę, jednak temat nie daje mi spokoju.

Z góry dziękuję za propozycje!

Zmieniony przez kenwoodstereo

Odpowiedzi

• Eldo - Granice

• auto_jokeraauto_joker Użytkownik
    edytowano 6.10.25 o 14:33

Eldo - Granice to RAP a nie rock czy metal.

Na myśli mi przychodzi formacja G.B.H. i utwór Alcohol. Utwór punkowy w kilku wersjach zależnie od stanu w jakim byli muzycy. W jednych jest lekkie wymiotowanie w trakcie utworu a pod koniec to już głowę urywa. W innych wersjach nagranych przez G.B.H. wymiotowania nie ma. Może nakręcili jakiś teledysk z ucieczką po blokowisku albo ktoś zrobił przeróbkę. Tego nie wiem.

Wersja bez wymiotowania

Pobieranie danych...

Wersja z wymiotowaniem

Pobieranie danych...

Zmieniony przez auto_joker
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.