Początek podobny do Duck Sauce - Barbra Streisand...

Poszukuję piosenki Eurodance zaczynająca się damskim krzykiem hejeje hejeje hejeje dalej słowa ,,emotion, łou łou łou łou bejbe to i love you! Początek przypomina mi Duck Sauce - Barbra Streisand,, coś w tym stylu (Męski głos) kojarzy mi się z JK, New Limit, Fourten 14 coś w ten deseń.. proszę o pomoc w odgadnięciu bo niechcący skasowałem tą piosenkę i nie mogę znaleźć.. Bardzo proszę o pomoc

Odpowiedzi

• auto_jokeraauto_joker Użytkownik
    edytowano 28.09.25 o 10:57

Tekst jaki podałeś może pasować do "High On Emotion" - Chris De Burgh.

Refren utworu (0.43)

Pobieranie danych...

Sam utwór Barbara Streisand - Duck Sauce jest remksem fragmentu Gotta Go Home Boney M

Pobieranie danych...

Zatem możemy szukać remiksu do remiksu dziesiątek albo setek wykonawców. Każdy remiks zrobiony inaczej podobnie jak Barbara Streisand.

Zmieniony przez auto_joker
  • A męski głos mówiący "Barbra Streisand" w piosence Duck Sauce przypomina głos wokalisty Brooklyn Bounce.

• auto_jokeraauto_joker Użytkownik
    edytowano 30.09.25 o 10:42

Dodam, że zespół Bony M to projekt sceniczno muzyczny niemieckiego producenta Franza Reuthera ksywa Frank Farian. Zespół gościł na czołowych miejscach list przebojów w latach 70-tych. Początkowo były to tancerki, które nie potrafiły śpiewać. Ruszały tylko ustami. Wokalu ktoś inny użyczył. Potem zostały wymienione na panie śpiewające. Tancerza robiącego wygibasy nie dało się śpiewania nauczyć. Ostatecznie głosu przetworzonego studyjnie użyczył mu sam producent. To betka przy Mili Vanilli. Tam nikt śpiewać nie potrafił :-)

Zmieniony przez auto_joker
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.