Pomóżcie mi znaleść piosenkę

Potrzebuję pomocy! Szukam piosenki, starej piosenki. To piosenka która kojarzy się mojej mamie z tatą. Poznali się w 2011 roku. Więc może ona być z tego roku, starsza lub trochę młodsza. Byłam wtedy bardzo mała więc nie mam pojęcia jak tak naprawdę brzmiał tekst. Pamiętam go tylko jak przez mgłę i totalnie nie znam słów. Zaczynała się prawdopodobnie od smigla helikoptera, po czym wchodziła melodia. Była ona śpiewana przez mężczyznę w średnim wieku, chyba z delikatnym zarostem. Nie pamiętam co działo się dokładnie w teledysku. Był on w stonowanych kolorach. Nie był to utwór wykonywany przez zespół, ani w duecie. Sam mężczyzna. Słowa jakie padały na samym początku po melodii to było coś w stylu „i can be your Sunrise, i am the morning sunrise, blue shirt, three skies, and to loooose” Wiem ze to totalnie nie pasuje i nic tu nie gra ale może ktoś skojarzy. Później wchodził refren i nuty zmieniały się w bardziej skoczne i melodyjne. Był to bardziej pop. Refren brzmiał jakoś tak: „This i wanna to” i później chwila przerwy na melodię i znowu słowa. Przed refrenem był wysoki wokal męski i później od razu wchodził refren. tylko i wyłącznie w języku angielskim. Nie była ona popularna.Błagam wierzę w moc Facebooka i że odnajdziecie dla mnie tą piosenkę! Jest dla mnie bardzo ważna, próbowałam już wszystkiego. Shazam, Ai. Nic nie pomogło

Odpowiedzi

Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.