Szukam piosenki pamiętam teledysk
Witam, od kilku lat szukam jednej piosenki. Jedyne co z niej pamiętam to teledysk. Główną postacią była czarnoskóra kobieta. Miała ona grzywkę i była ubrana cała na czarno. Sprawiała wrażenie jak gdyby uciekała ona przed armią postaci ubranych całych na biało. Pamiętam, że zamknęła się ona w kabinie toaletowej uciekając przed tymi postaciami. W teledysku występowała również czarno-białe monitory, na których można było ujrzeć tą kobietę i fragmenty akcji teledysku. Pod koniec teledysku była białą postać biegnąca na platformie w stylu szachownicy. Piosenka jest bardzo stara może lata 2000-2010. Piosenkarka napewno była czarnoskóra. Sam teledysk sprawiał wrażenie mroczne i tajemnicze. Błagam pomóżcie mi ją odnaleźć próbowałam już wszystkiego
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Dodam że teledysk tej piosenki oglądałam na telefonie nokia, więc jest ona dość stara.
Up
A jaki to był gatunek muzyki? I czy śpiewała uciekająca dziewczyna?
Tak, z pewnością śpiewała to uciekająca dziewczyna a gatunek muzyki to był najprawdopodobniej pop
@LesteroV Prośba by wyłączyć zielone “Rozpoznano”, gdyż wprowadza w błąd.
@burmario99
Spełniona ;)
Przyznam, że natknęłam się na to zupełnie przypadkowo, szukając innego teledysku :D I wtedy przypomniałam sobie o tym wątku. Oprócz tej toalety reszta opisu pasuje, więc może o ten utwór chodziło. Piosenka z 2006 roku.
Sonique on Tomcraft - Another world