Muzyka z Biedronka , Castorama

Poszukuję piosenki w stylu Pop, śpiewa ją kobieta, jedynie co wiem to że w refrenie są słowa w stylu Take The breath lub take a breath from reality, dalej chyba wanna be ,jest to kilkukrotnie powtarzane, z góry dziękuję za pomoc ???? Bardziej pozytywny utwór i pozytywny słyszany w Castoramie i Biedronce

Najlepsze odpowiedzi

Odpowiedzi

• burmario99bburmario99 Użytkownik
    edytowano 30.12.24 o 00:31

Wiele utworów puszczanych w Castoramie czy Biedronce pochodzi z biblioteki muzycznej IMS "Closer Music": [link:closermusic.com] Spróbuj przesłuchać ich utwory - być może szybko natrafisz na ten którego szukasz.

Druga opcja, stream IMS na którym lecą bez żadnych przerw na reklamy utwory z supermarketów. Istnieje duża szansa, że tu właśnie poleci: [link:stream3.nadaje.com] (najlepiej działa w przeglądarce na kompie).

Edit: aktualnie na streamie dominują Świąteczne utwory ale przeplatane z normalnymi.

Zmieniony przez burmario99
    Podziękował(a) (1)trinti01
  • Witam , dzięki za pomoc nie znalazłem na tej bibliotece , utwór słyszałem w 2020 roku , od tamtej pory za mną chodzi , może wtedy korzystali z czegoś innego

• Rozumiem. Rzeczywiście, w tamtych latach korzystali z zupełnie innych bibliotek muzycznych. Closer Music rozpowszechnił się troszkę później.

Podziękował(a) (1)trinti01
  • Gdybym miał jakieś informacje z tamtych lat z czego korzystali to byłoby super , jakieś tracklisty lub coś

• Udało mi się tak zanucić talentu nie posiadam , w tym czasie był refren i śpiewała kobieta

2025_01_02_17_10_08_1.mp3
    Podziękował(a) (1)burmario99
  • Po tym nuceniu skojarzyło mi się to z tym kawałkiem:"All Saints - Under The Bridge"

• Jesteś wielki burmario99

Podziękował(a) (1)burmario99
  • Cieszę się że mogłem pomóc Ci to rozwiązać : )

Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.