Szukam piosenki, początek taki jak "summer nights from grease"

Szukam piosenki. Śpiewa mężczyzna. Początek piosenki jest prawie taki sam jak w piosence "summer nights from grease". Każda propozycja mile widziana :)

Najlepsza odpowiedź

Odpowiedzi

• The Kingsmen -Louie Louie

Pobieranie danych...

• To nie ta piosenka ☹

• A pamiętasz może jakieś charakterystyczne słowa tego utworu?

• wajderykwajderyk Użytkownik
    edytowano 21.11.24 o 15:57

Nie pamiętam słów☹ Wiem, że śpiewa mężczyzna. Piosenka raczej nowsza. Oglądałem filmiki na youtube shorts, był taki filmik z pieskami i w tle była ta piosenka. Szukałem w historii oglądania, nie znalazłem tego filmiku. Może filmik został usunięty?

Zmieniony przez wajderyk
  • The Tremeloes - My little lady

• To nie to:(

• RRobRRob Użytkownik
    edytowano 22.11.24 o 02:24

jak wszelkie propozycje to i ja podam, bo tu jest melodia dość podobna. Jesdnak po pierwsze - utwór jest stary, po drugie - to cover, po trzecie nie ma tu piesków :D

Rozpocznij od 3:13

Pobieranie danych...

Zmieniony przez RRob
  • Niestety to nie ta piosenka :(

• Nie wiem jak wygląda teledysk tej piosenki. Kilka razy w życiu słyszałem piosenkę na youtube shorts. Ludzie często nagrywają różne filmiki i dodają różne piosenki. Wczoraj i dzisiaj oglądałem filmiki na youtube shorts jednocześnie szukając tej piosenki, niestety nie znalazłem jeszcze tej piosenki.

Na pewno nie jest to stara piosenka, śpiewa mężczyzna raczej w młodym wieku. Piosenka jest wesoła, nie jest wolna i nie jest szybka.

• wajderykwajderyk Użytkownik

Tak to ta piosenka! Dziękuję OctiMare

Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.